PEPPARKAKSGRISSINI OCH JULIG DIPP

Jag är inte mycket för glögg utan mer för allt annat som kan tänkas serveras till. I detta fallet serveras det grissinis med pepparkakssmak och en glöggröra som skulle visa sig ha en väldigt vuxen smak. Personligen så tyckte jag det var super men besöket som kom förbi i förmiddags rynkade på näsan. Man kan inte tycka om allt men jag anser att dom inte har smak för det goda alt. så är dom för unga, eller vad säger du, Jocke?

Här i Rud eldar vi och försöker hålla värmen trots att det blåser snålvind och snöar på snedden utanför fönstret. Det är nu vi blir mycket väl varse om hur tätt vårt hus är. Ett durkslag är tätare. Det är så djuren skallrar tänder. Då kan man inte skryta om värme. Hurv!

Hoppas att ni alla har en ljuv lördag med allt vad det innebär. Vi ska försöka ta på oss tillräckligt för att klara av en promenad i mörkret utan att frysa ihjäl. Lycka till, oss!

Recept för pepparkaksgrissnini finner ni här.


5 svar till ”PEPPARKAKSGRISSINI OCH JULIG DIPP”

 1. så god kolan ser ut.
  kram
  Hanna

 2. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

 3. Men glöggröra låter ju gott, fast har det med åldern att göra så är vi väl rätt på det då:)
  Jotack, blåst och kyla har vi väl fått vad vi tål, nu hoppas vi att plusgraderna står i sej!

 4. Det lät gott. Jag ska prova göra glöggröran nästa gång jag ska bjuda på glögg :)

 5. Helena, I am SO excited to have found you today after noticing a photo of yours on Pinterest! I think I am your biggest fan already! I would love to get in touch with you to ask a few questions about your photography. Is it possible for you to send me a direct email address, I would be so grateful, you’re an inspiration!!! Thanks so much…Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.