ENKLASTE LUNCHEN. OMELETT.

omelett
Det finns inget som är så enkelt som en omelett. Alla kan göra det. Den går att äta helt som den är eller så kan man slänga på lite grönsallad och annat som man tycker är gott. Allt beroende på kylskåpsinnehåll.

Jag går på sparlåga. Irriterar mig på allt. Är ilsk och ganska lättirriterad. För dryga timmen sen fick jag en utskällning av en vägarbetare som ansåg att jag gjorde fel men när det kontrollerades så hade jag minsann inte alls gjort något fel utan vägarbetstjommen hade själv gjort ett misstag, dock är det inget som någonsin kommer att erkännas. Incidenten gjorde inte susen med min redan dundrande huvudvärk och humöret som redan var en bit under medelvärde sjönk betydligt lägre i en rasande fart. Att jag reagerar som jag gör och är sur kan bero på att jag inte fått en ordentlig sömn på hela veckan. Det ska jag råda bot på nu.

Mot tuppluren.

2 ägg
2 msk grädde
salt och peppar

Blanda ihop försiktigt med en gaffel. Inte vispa. Hetta upp en panna med smör och häll i äggröran. Sänk värmen på spisen. Dra in kanterna på omeletten ett par gånger. Låt sedan omeletten stå på svag värme i 5-6 minuter.


Ett svar till ”ENKLASTE LUNCHEN. OMELETT.”

  1. Vilken fin och matnyttig blogg, vilka helt underbara bilder! Du är grym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.