EN LYCKAD KYLSKÅPSRENSNING

Det blev inga -1,7 kg. Det blev ”bara” -0,5. Inget som gör mig ledsen alls, snarare tvärtom. Det är bra, då hinner både jag och kroppen med. Jag tar resten till nästa vecka istället. Då är det även dags för första kontakten efter operationen på Sophiahemmet. Då vill dom ha lite mått, vikt och humör. Bra att dom inte släpper oss opererade vind för våg utan ser till att hålla lite koll.

Nåväl, nu pratar vi mat istället. Lunch. Vår kyl behövde sig en rejäl genomgång och resultatet av det blev en fantastiskt god lunch. Inte den nyttigaste men vad gör väl det när det bara är 1,5 dl mat på tallriken? Serveras det till ett gäng gastric bypass-opererade räcker det till 10-12 stycken men har de runt matbordet fortfarande sin magsäck kvar så är det nog bara 4-6 det räcker till. Rejält med mat är det i alla fall.

Kort och gott. Det är såhär en kylskåpsrensning ska vara. Mycket mat. Enkelt till tusen och man slipper att slänga mat som inom någon dag kommer vara helt kasserad.
Är receptet svårt att läsa så tryck på bilden, då borde det bli större. I brist på syssla så visas receptet på detta otydliga, kanske helt obegripliga sätt.

Nu ska jag ta min huvudvärk och lägga mig på sängen. Förhoppningsvis så slår jag ihjäl både huvudvärken och några timmar. Kan jag ha sån tur?


8 svar till ”EN LYCKAD KYLSKÅPSRENSNING”

 1. hej jag gillar din blogg helt enkelt kram Marie
  Ps! Lycka till

 2. Snyggt!

 3. Hej igen :) tack själ för titten hos mig , just det smycket råkade hamna där av misstag, Det är ett armband och finns att köpa på min andra blogg

  JoyForher.blogg.se
  Där hittar du hela kollektionen

  Hälsningar

  Malin Andersson

  1. Åh, där är det ju :)

   Vad är det för längd på det armbandet? Om det är för kort, finns det någon möjlighet att förlänga det?
   Riktigt snyggt armband!

 4. En synnerligen lyckad kylskåpsrensning minsann!

 5. Riktigt snyggt med bilden och receptet!

 6. Snygg bild och häftig layout på receptet!

 7. Härlig humor! och god mat!
  Skönt att allt verkar gå bra efter operationen.
  Massa hälsningar från fröken Dill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.