CHOCOLATE CHIP COOKIES.


Lite onyttigt på lördagskvällen hör till. Här är mitt bidrag. Chocolate chip cookies med vitchoklad. Alldeles sega, krispiga och söta. Eftersom jag inte har bakat dessa själv så tänker jag inte heller ta åt mig äran med något recept så det överlåter till någon annan. Det är inte varje dag man kommer hem och det ligger kakor på utetrappen. Sådana dagar tycker jag mycket om. Chocolate chiprecept finns i alla möjliga olika varianter på världens vida nät. Det är bara att välja och vraka. Choklad, utan choklad, vita, med eller utan nötter, fruktiga….listan kan göras lång.

Jag sitter och letar efter knäckebrödsrecept som jag tänkte använda mig av för att förbereda knäckebrödbak tills i morgon. Jag tycker att det börjar bli dags att prova på det själv. Jag har bara varit med min farmor för många många år sedan, jag var bara en liten skit,  då hon gräddat runda och fina knäcken. Precis så runda och fina vill jag själv lyckas med. Tyvärr finns inte hennes recept med i mina gömmor så jag måste hitta någon annans som kanske, om jag har tur, kommer upp i samma kaliber. Har du möjligtvis det?


Ett svar till ”CHOCOLATE CHIP COOKIES.”

 1. Hej Helena!

  Utan att vilja förhäva mig alls så gör jag jäääkligt goda knäckebröd. Om du inte brukar baka, så börja med mitt vanliga grundrecept (http://mormorsplommonmarmelad.blogspot.se/2010/01/knackebrodsmani.html) men jag har en hel del annat kul och gott också, om du känner experimentlustan spira! :)

  Kanelknäcke med äpple (http://mormorsplommonmarmelad.blogspot.se/2011/11/komplimangerna-och-kanelknacket.html)
  Rostad havre och frön (http://mormorsplommonmarmelad.blogspot.se/2012/02/knackebrod-med-rostade-havregryn-solros.html)
  Rostad råg och lingon (http://mormorsplommonmarmelad.blogspot.se/2012/03/knackebrod-med-rostad-rag-och-lingon-10.html)

  Jag tror jag har ett gäng till – sök i min blogg så hittar du!
  Hoppas något passar och lycka till med knäckebaket! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.