BLÅBÄRSSHAKE

Blåbärsshake i dess enklaste form. Glass, mjölk och blåbär. Välj mängden själv. Tjock och krämig eller tunnare och snabbsvalkande. Det är bara att välja. Jättegott och busenkelt. Dessutom är det ett bra sätt att stilla sötsuget. Bra på alla möjliga sätt med andra ord.

Jag bråkar på med min nya kamera. Det är inte helt enkelt om jag ska vara ärlig men det riktigt roliga är att jag lär mig saker som jag aldrig trodde att jag ens skulle ägna yttepyttetanke. Jag svär, jag studsar av frustration och jag tokfnissar när jag kommer på vilken knapp som sköter vad. En fullformatskamera är ett heltidsjobb om man aldrig har pysslat med det förr. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att det var sådan skillnad. Fram tills jag klurat ut det jag ska så kommer bilderna troligen att bli väldigt olika. Jag testskjuter och byter inställningar som aldrig förr och det blir lite där efter. Håll till godo och följ mig gärna på min lilla lärdomsresa.

Ni vet väl att ni mer än gärna får lägga till mig få Facebook? Att ”möta” nya, spännande människor är något som jag tycker otroligt mycket om. Bloglovin´ finns också om man vill hålla sig uppdaterad på ett enkelt sätt. Hur du än väljer att göra så är jag glad att du har kikat in här och jag hoppas att du funnit något som fallit dig i smaken på ett eller annat sätt.

Ta hand om dig!

 

 


17 svar till ”BLÅBÄRSSHAKE”

 1. Görel

  Underbara färger!

 2. Übervackra foton!! Vilken urläcker lila färg du har fått till, den skulle min dotter gilla. Idag hade hon målat med rödbetsspad =)

  1. Helena

   Tack! Innovativt att måla med rödbetsspad :)

   Jag såg att hon hade fler olika färger..jättehäftigt!

 3. Härliga bilder!

 4. Så underbart vackra bilder, så kul med en ny kamera, skulle själv vilja köpa en systemkamera istället för min kompaktkamera, funderar på en begagnad Canon Eos 450-550D för att se om jag klarar av att hantera en systemkamera :-)

  1. Helena

   Tack så mycket!

   450-550 är inga problem att klara av, det är bara att tuta och köra :)

 5. Vilka fantastiska bilder, igen. :D
  Jag har också en nya kamera, men blir aldrig färdig att lära mej mer än auto känns det som. Jag tror det är svårt å då är jag så omotiverad även fast jag verkligen vill bli en bättre hobbyfotograf å åtminstone använda hela min kameras kapacitet…

 6. Gillar verkligen färgen! Väldigt läcker! Har utökat mitt lilla förråd på ”färg” nu, har förrutom rödbetsspad även apelsinjuice, curry, tabasco, lingonsylt och kiwi. :)

  /Sofia- Anns Dotter :)

  1. Helena

   Vad spännande. Kiwi-färg låter onekligen riktigt häftigt :)

 7. Blåbärsshake är bästa shaken just nu! Fått massor av blåbär av min snälla mamma. Så vi proppar i oss av bären.

  1. Helena

   Åhå, lyllos! Vi bor mitt i skogen men jag tycker det är så förbenat tråkigt att plocka bär. Alla borde ha en personlig bärplockare :)

 8. riktigt snygga bilder. Är avundsjuk på folk som kan detta….

  1. Helena

   Tack så hemskt mycket!

   Trevlig helg!

 9. Åh Helena! Länge sedan jag besökte dig nu ser jag! Vilken fin ny sida du fixat!
  Hoppas det är ok att jag länkat till dig och din glass-sida! Du är ju bara bäst på det, så varför ska jag försöka mig på att slå dina underbara recept? =)

  1. Helena

   Haj! Det är helt okej, det gör mig bara glad. :)

 10. Alltså bilderna är så vackra så det finns inte….och dessutom ser det gott ut fast jag inte alls gillar shakes!

 11. […] Blåbärsshake […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.