TORSDAGENS ÄRTSOPPA

Första och enda gången som jag kommer att visa upp en ärtsoppa som jag själv har gjort. Aldrig mer! Resultatet blev inte alls som pappas ljuvliga och lite grötiga ärtsoppa. Min blev vattning, tråkig och dötrist. Smaken är det inte något fel på men konsistens på ärtorna gör mig en smula putt. Nä. Aldrig, aldrig, aldrig mer!

Om det är något positivt med soppan så är det fläskläggen men det är också det enda. Jag vill slänga soppan i slasken men maken vill smaka när han kommer hem och visst ska han få göra det. Liksom sticka kniven lite längre in i ryggen. Nä, detta var inte min grej så därför har jag inget medföljande recept. Världens vida web har mängder av recept. Googla ärtsoppa och håll tummarna.

Mina tummar överlåter jag till något annat. Jag behöver i alla fall inte oroa mig över att jag åt för mycket. Perfekt soppa efter gastric bypass-operation. Att jag fortfarande är en smula hungrig är inget som jag behöver säga högt. Jaja, jag får äta igen om nån timme eller två.


5 svar till ”TORSDAGENS ÄRTSOPPA”

  1. Vad tråkigt, ärtsoppa som är så gott.
    Vackra bilder i alla fall och det vill inte säga lite det, då ärtsoppa inte är särskilt enkelt att få inbjudande på bild.

  2. Äsch, huvudsaken den blir fin på bild;-) Ursnyggt, verkligen!

  3. Trixet är att koka läääänge! Soppan blir grötig när ärtorna kokt sönder. Snygg bild i alla fall!

  4. Du testade i alla fall kan inte lyckas med allt. Åt en mindre god ärtsoppa i dag på jobbet.
    Annars gör maken och sonen goda storkok på ärtsoppa fast jag gillar den bäst utan fläsk.

  5. […] en misslyckad ärtsoppa (som idag, dagen efter, har blivit precis som en ärtsoppa ska vara) i ryggen så kommer här ett […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.