PETIT-CHOUX NO.2

Petit no.2

Han som jag delar hem med har blivit en sucker för mörkerfotografi och längtar numera tills mörkret lägger sig över huset. Då kommer han gående med sin kamera, sitt stativ och belysning och frågar om jag ska vara med. Idag tvekade jag inte alls att hänga på när jag hade färdiga långa petit-choux liggande för att ha något att ställa framför kameran i morgon. Det får bli något annat till morgondagen. Alltid lär jag mig någonting nytt.

På ”petittsjouxarna” är det bara choklad och hackade paranötter. Bit av kaka! Denna gången hoppade jag över fyllningen. Det fungerade det också!

Goafton.


Ett svar till ”PETIT-CHOUX NO.2”

  1. […] En slags kaka med choklad, eftersom jag knappt kan uttala namnet så får den heta så. Vill ni försöka uttala det namnet och se ett recept tycker jag ni kan hoppa över till helenaljunggren.com! […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.