KOKOSRUTOR

kokosrutor

Om man, som mig, ska hålla sig undan från socker och sötsaker ska man inte göra dessa. Det är ett misstag man sent kommer att glömma hur fort man än vill lägga det till historien. Det här är klassiska chokladbollar i rutor. Ni vet dom där med ett kex i botten och som sedan är doppade i choklad? Dom där man kan köpa lådvis på marknader. En sån låda är det sämsta jag kan ha i min kyl. ”En till.” , ”Bara en till.”,  ”Äh, nu är dom nästan slut så jag kan lika gärna ta den/dom sista”. etc etc etc.

Enkelt var det att göra dessutom. Bara det är en anledning att testa. Gör det till ett julgodis och smaksätt med kanel eller saffran, vettja. Jag ska absolut testa lite olika smakvariationer men det får bli när den värsta sockerchocken har lagt sig. Just den redan nämnda sockerchocken ska få följa med mig och ta en tupplur. Dagens höjdpunkt.

Johannas fyrkantiga kokosbollar


2 svar till ”KOKOSRUTOR”

  1. Åh vad gott!

  2. …eller ”gräddbullar” som vi skåningar kallar dem. Fast tusan vete varför, för det är ju inte mycket grädde i dem. Tycker att namnet ”kokosbollar” också är ganska kul, framförallt när de inte har någon kokos – eller är det kanske då det blir som ”chokladbollar”? Eller, harre gud vad jag svamlar… :-D Men, det hela ser både gott och fullständigt ljuvligt ut, som vanligt alltså! /kram på’re.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.