ÄPPELRECEPT INSKICKAT AV CATTIS.

äpple

Någon som nappade direkt på min lilla förfrågan om recept med äpplen var Cattis som har bloggen Stockholm tea house. Hon skickade ett recept på en kaka som skulle visa sig vara precis sådär ljuvlig seg som jag vill ha den. Kanterna är gudomliga! (Ja, jag erkänner att jag mitt i tiden då jag ska äta mindre socker klämde i mig en bit, utan att skämmas, till frukost.)

Jag hade tyvärr inte alla ingredienserna hemma som jag trodde. Jag vände ut och in på varenda skåp och låda i hopp om att finna kanel men icke. Den var verkligen helt slut trots att jag brukar vara rätt bra på att ha ett litet ”stash” liggandes i en låda i skafferiet. Istället för kanel har jag tagit en knivsudd ekologiskt vaniljpulver. Jag har dessutom sockrat till härligheten lite extra med pärlsocker på toppen.

Vill du göra äppelkaka? Gör den här! Klicka här för att komma till receptet.

Tack återigen, Cattis! Det var inte sista gången som denna tillverkades i min ugn. Nästa gång ska jag ha kanel hemma.

 

 


5 svar till ”ÄPPELRECEPT INSKICKAT AV CATTIS.”

  1. […] Idag är jag stolt! Så stolt över att få visa detta. […]

  2. åh va gott :)

  3. Såg otroligt gott ut!

  4. […] i botten av formen och lägg smeten på toppen. Smeten jag har använt mig av är samma som här och här. Utan kanel […]

  5. […] har Helena Ljunggren gjort sin variant på […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.