VEGETARISK PASTA

vegetarisk pasta

Jag känner mig som en nybörjare med både kamera och matlagning. Det står helt still och helt plötsligt har jag på något sätt glömt av hur photoshop fungerar och kamerans inställningar ska vi inte ens prata om. Jag är helt nollad men det är bara att nöta på, det lossnar väl vad det lider. När jag startade upp Photoshop efter min ofrivilliga bloggvila så hade det helt ändrat utseende på något vis. Mycket märkligt. (tjurade och vrålade på mannen min och vips så såg det ut som det gjorde sist jag använde det) Det lönar sig att tjura!

Imorgon är det Sahlgrenska som ska föräras med ett besök igen. Många turer blir det. Det ska inte vara lätt det här med att göra barn. Jag har ju i hela mitt liv trott att barn blir till hemma, i en säng (eller på nån annan slumpad plats som man finner nöjsam för stunden) när man är ensamma tillsammans men så är det tydligen inte. Att göra barn kräver både det ena och det andra och en mängd människor måste kopplas in. En ”assisterad befruktning” som dom så fint kallar det. Jag hade gärna sluppit hela den här karusellen men skum i luvan som jag är så tycker jag ändå att det är lite intressant och spännande med undantag för alla resor till Göteborg för dom HATAR jag! Det finns inget intressant eller spännande på vägen mellan Gällstad och Göteborg. INGENTING!

Vegetarisk pasta

1 stånd broccoli
champinjoner (färska, konserverade – välj)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
1 burk krossade tomater
en skvätt flytande honung
salt & peppar

Hetta upp en panna med lite olja och lägg i svamp, broccoli och lök. Låt det fräsa tillsammans. Riv/pressa i vitlök och tillsätt tomatpuré och tomatkross. Puttra några minuter och smaka av med honung, salt och peppar.

Blanda ihop med pastan och servera!


9 svar till ”VEGETARISK PASTA”

 1. Kajsa

  Hej! Tack för en fin blogg! Och jag önskar er all lycka till med barnaskapandet. Jag är själv en provrörsbefruktad unge som är så tacksam över mina egna föräldrar kämpade på, så att jag fick komma till världen för nästan tjugo år sedan. Kram!

 2. vilket matbildsöga du har!

 3. Min man och jag gick igenom processen för drygt tio år sedan och misslyckades. Jag önskar verkligen att du står med ett litet knyte i famnen någon vacker dag. Det där med barn är verkligen ingen självklarhet. Många kramar!

 4. Det där med hemmagjorda barn är ingen självklarhet, det har vi fått erfara. Jag är tacksam att det finns hjälp att få. Önskar så att det kommer gå fort för er.

 5. Jag tycker inte det ser ut som om du glömt allt du kan.
  Dina bilder är vackra!

 6. Petra Järnmalm

  Vackert som alltid.

 7. Vackra bilder som gör mig hungrig.
  Ord som är starka,som jag förstår, det kommer att gå bra.

  Nej, vägen hit till Göteborg är inte så kul men kanske kan du hitta något i storstaden som lockar.
  Fika ?
  Jag jobbar i centrum.
  Kram

 8. Hej Helena!
  Vilken tilltalande blogg du har, just hittat hit- såå läcker!
  En estet med känsla för det vackra har du verkligen!
  Ser framemot att följa dig framöver!
  All lycka till i Göteborg..
  Kika gärna in på min blogg, lisapalandet.com- och hoppas du känner dig varmt välkommen och fint mottagen hemma hos mig:)
  Vänligen Louise Bondebjer i Skåne (lisapalandet.com)

  1. Helena

   Hej Louise!

   Tack snälla för dina fina ord! Jag ska absolut kika tillbaka :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.