VARFÖR GÖRA DET ENKELT NÄR MAN KAN GÖRA DET VÄLDIGT ENKELT?

Jag började min dag med anfall (tröttsamt) och jag har inte riktigt återhämtat mig än men hungrig det blir jag alltid, oavsett , så att slänga ihop en enkel lunch med minimalt med ingredienser är väldigt, väldigt uppskattat.

Tunnbröd, gårdagens kokta potatis, smör och makrill på burk. Mer än så behövs inte. Toppen. Lägg ihop det i valfri ordning. En del vill kanske konstra till det och då gör man det. Smöret på toppen, visst. Knöligt men varför göra det enkelt? Smakerna tillsammans är kanon.

Makrill är inte kattmat oavsett var lille herr Solveig tycker.


12 svar till ”VARFÖR GÖRA DET ENKELT NÄR MAN KAN GÖRA DET VÄLDIGT ENKELT?”

 1. Jättegott! Äter ofta detta till lunch fast med knäckebröd under!

 2. Finfina bilder!
  Hur gick det med Twilightmaraton? Tyckte du om den?

  1. Jag gillar Twilight och har sett dom flera gånger. Denna gången lyckades jag inte riktigt hålla mig vaken genom alla utan somnade nånstans i början på New moon och vaknade först till eftertexterna men det gjorde inget. New moon är den som är segast, tycker jag :D

 3. Jättesöt katt! Och vilken god macka. Jag brukar göra något liknande, men använder nog oftast konserverade sardiner istället för makrill…

 4. Tummen upp för finaste katten men tummen ner för makrill… Har inte förstått grejen. Ännu… Fast det ser ju snyggt ut på bild :-)

 5. Åhhh.. makrill på burk! Mums för människa och katt! Jag brukar bara ta hälften av burkens innehåll till min macka sen får katterna dela på resten =)

 6. Herr Solveig, sån sötnos, ”bara liiiiite närmre så kanske jag kan få i mig ett uns…” Här hos mig finns det en sån snäll katt som faktiskt väntar tills hon får något (även om hon sitter så där nära o nosar) och sen har vi den lilla bulldozern som hugger tag så fort han får syn på något ätbart… Kram Anna

 7. Hej det ser jättegott ut. Förresten så älskar jag ert bord som man ser på de flesta bilderna.

 8. Fantastiska bilder!♥

 9. Underbara foton, i hela bloggen, inte bara här! Och är det bara jag eller har Solveig (antar att det är katten?) en salivdroppe på hakan? :P

 10. Makrill är gott och enkelt på en knackemacka, nu blev jag allt lite sugen ;) Men sååå söt katt!! Sen är ju dina bilder fortfarande helt underbara!! Ska snart gå en liten fotokurs, kanske jag lär mig använda min systemkamera lite bättre, det blir ju inte så bra om man inte ids läsa manualen =) Kram!

 11. Var du extremt snabb med kameran där, eller håller sig herr Katt på avstånd från makrillen ändå??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.