SMÅ SMÅ PASTARÖR.

Små små pastarör (makaronrör) i små små formar. En form en portion. Fyllning valfri. Tillbehör valfritt. Visst är det härligt med fri vilja?

Fyll rören med smaksatt färskost blandad med lite finhackad schalottenlök. Häll över lite bechamélsås och skicka in härligheten i ugnen i 14-15 minuter. En helt klart godkänd pastarätt att lägga till receptsamlingen.

Måndag. Kyla. Ensam. Inte min typ av dag idag alls. Dagen ska efter skjuts till skola tillbringas på soffan med en trave böcker som ska läsas ut. Jag är en ”inte-läsa-färdigt-boken-direkt-typ” så det brukar byggas ett fint boktorn jämte sängen. Sista kapitlet kvar. Och det sägs att jag är nyfiken?!
5 Kommentarer till “SMÅ SMÅ PASTARÖR.”

 1. Mats skriver:

  Det var väldigt mumsigt detta! Bara så ni andra vet. ;)

 2. rian skriver:

  they look yummy! nicely captured too.. :)

 3. Cerstin skriver:

  You have such a beautiful and delicious blog – fantastic !!

 4. Moma skriver:

  Jag är också en sån där inte-läsa-färdigt-boken-direkt-typ. Konstigt, jag läser just nu en bok som är fantastiskt bra, jag sträckläste den och så slutade jag och har slutet kvar nu. Ibland lever jag mig in i böcker och vill inte riktigt att de ska ta slut, lite separationsångest, så den som spar han har! :-)

 5. Hanna skriver:

  Som snabbcannelloni ungefär, perfekt!

Lämna en kommentar
Din kommentar