SMÅ SMÅ PASTARÖR.

Små små pastarör (makaronrör) i små små formar. En form en portion. Fyllning valfri. Tillbehör valfritt. Visst är det härligt med fri vilja?

Fyll rören med smaksatt färskost blandad med lite finhackad schalottenlök. Häll över lite bechamélsås och skicka in härligheten i ugnen i 14-15 minuter. En helt klart godkänd pastarätt att lägga till receptsamlingen.

Måndag. Kyla. Ensam. Inte min typ av dag idag alls. Dagen ska efter skjuts till skola tillbringas på soffan med en trave böcker som ska läsas ut. Jag är en ”inte-läsa-färdigt-boken-direkt-typ” så det brukar byggas ett fint boktorn jämte sängen. Sista kapitlet kvar. Och det sägs att jag är nyfiken?!


5 svar till ”SMÅ SMÅ PASTARÖR.”

  1. Det var väldigt mumsigt detta! Bara så ni andra vet. ;)

  2. they look yummy! nicely captured too.. :)

  3. You have such a beautiful and delicious blog – fantastic !!

  4. Jag är också en sån där inte-läsa-färdigt-boken-direkt-typ. Konstigt, jag läser just nu en bok som är fantastiskt bra, jag sträckläste den och så slutade jag och har slutet kvar nu. Ibland lever jag mig in i böcker och vill inte riktigt att de ska ta slut, lite separationsångest, så den som spar han har! :-)

  5. Som snabbcannelloni ungefär, perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.