REN OCH SKÄR LYCKA

Jag kunde aldrig i mitt liv tro att jag vid trettiofyraårs ålder skulle få  upp intresset igen för det där som jag en gång i tiden brann för. Ni som hängt med ett tag vet att det är basket jag jiddrar om. Denna ljuvliga sport med gnisslande skor, stora händer och dunsande bollar. Att intresset dessutom skulle bli starkare trodde jag inte ens var lite möjligt.  Jag har dessutom nöjet att få dela hela det intresset med mannen i mitt liv. Han har insett vad hela grejen är med basket. Det händer någonting hela tiden! Det är gruffigt, ruffigt och vackert på precis samma gång. Har man turen får man ibland se passningar, finter och dunkar som gör att nackhåren reser sig för att sedan aldrig vilja lägga sig.

Igår fick vi se årets match. Jag är fortfarande lite skakig. På riktigt! En makalös uppvisning av Borås basket. Vilket lag dom kan vara och vilken fart dom kan få under sulorna. Det var ett så vackert spel att jag skulle kunna dö idag och vara nöjd. Nöjd över att jag fick möjligheten att se hela uppvisningen. Så som dom spelade igår – det är så det ska spelas!

När jag i höstas var och kikade på min ”första” match var det en spelare som fick mig att vilja se mer, och det var för det som jag gick tillbaka. Omar Krayem. Han hade precis allt på plan. En underhållare. En fantastisk spelfördelare om än lite för het på gröten ibland. Trots sina mindre centimeter än dom andra är han en otroligt stor spelare. Att han igår, efter ha varit lite svajig några matcher, fick visa upp sig och bevisa att han är en trollkarl av stora mått mätt gör mig glad ända in i benmärgen. Helt fantastisk att se på!

Bilden är tagen av Christian Johansson aka papac – Kanonbilder! Klicka på namnet för för att se mer.

Det finns många, riktigt bra spelare i Borås basket men några få utmärker sig lite extra och Expressen har fattat det precis. ” När Krayem, Ryan Zamroz och Jason Thomas samtidigt är på humör kan de blåsa vilket lag som helst av banan” Jag skulle vilja lägga till Mike Palm och Chris McKnight. Den startfemman är inte att leka med!

Igår fick vi se ett enat Borås basket. Ett lag! En vilja som jag så gärna vill fortsätta att se på. Dom gjorde precis allting rätt och för det fick dom utdelning. Hela Boråshallen var som ett enda stort kärleksnäste!  Med ett helt lag som skiner som solar hela bunten och med coacher som ler ännu bredare DÅ är det så innibänken fantastiskt att få vara med och dela vinsten. Vi ses på plats 21 och 22 även nästa gång. Vi är först där och sist därifrån. As usual!

THANK YOU!
In english – google translate. I´m sorry for that! Please excuse Google for the poor translation.


3 svar till ”REN OCH SKÄR LYCKA”

 1. Dolphins – Borås

  Kanske hade du fått en annan uppfattning om din favorit Krayem efter tisdagens match i Stadium Arena mot hemmalaget Dolphins. Absolut, matchen dessförinnan jag skådade med mr Krayem i topp, hängde han i treor och var en stjärna på planen, men i tisdags… Jag tvivlar inte alls på att han är en bra spelare men såsom han betedde sig på planen är under all kritik. Dålig attityd, fula knuffar, gå in i spelare, försök till att knäa spelare mellan benen! Om jag förstått saken rätt så tog t.o.m ass coach Larsson med honom ut till omklädningsrummet i slutet på tredje perioden…
  Jag tycker basket ska genomsyras av fair play, därför är jag från och med nu skeptisk till Omar Krayem. Fult spel är inte roligt spel.

  1. Jag försvarar inte någons dåliga beteende oavsett vem det än är. Jag var i Norrköping, satt bakom bänken. Jag såg inte bara Boråsspelare utan jag såg även Norrköpingsspelare. Det var taskigt uppförande från båda sidor. En riktigt tråkig match på alla sätt. Tur att folk kan ändra sig.

   1. Dolphins-Borås

    Hoppas Krayem kan ändra sig! Tror Dolphins ändå borde köpa in suspensoarer, just in case, till nästa match mot Borås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.