MATBLOGGSPRISET 2013

matpris

Godmorgon måndag!

Jag vill börja med att tacka alla som nominerade mig till ”Folkets val” i Matbloggspriset 2013. Det är hedrande och jag blir så enormt glad och stolt över hela ”apparajset”. Det räckte inte hela vägen fast lika glad för det är jag. Dom 10 som fått flest röster är färdiga och dom står redo att röstas på. Du inte bara röstar, du röstar dessutom för en god sak. För varje röst går 10:- till Stadsmissionen så var inte rädd för att sms-rösta.

Av dom bloggarna som är nominerade så finns det egentligen bara en självklar för mig även om dom andra är otroligt duktiga i det som gör. Det är en blogg som har funnits sedan ”urminnes tider”, det är en av bloggarna (denna då med en härlig bild på en räkmacka i loggan) som var med mig från början när jag började snurra runt i bloggvärlden. Hon har alltid funnits med och hennes recept är många, goda och jag tycker att det visar på ett enkelt sätt att man kan äta gott varje dag. En självklarhet när det handlar om matblogg. Så, mitt tips till er är att rösta på Kryddburken.

Klicka här för att komma till sidan med sms-nummer och de nominerade bloggarna som tagit sig till final.


Ett svar till ”MATBLOGGSPRISET 2013”

  1. Hehe, räkmackan ja!! :D
    Från allra första början var det en kryddburk, en Lawry´s krydda… *S*
    Tack söta Helena, jag håller fortfarande mina tummar för dig, chansen är ju inte över då det finns fler utöver folkets val!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.