MATBLOGGSPRISET 2013

matbloggspriset2013

 

Nu är det dags igen. Matbloggspriset ska delas ut. Klicka här och nominera just din favorit!

Eftersom det finns så många fantastiskt fina och bra matbloggar så har jag en lite gnutta problem att välja ut en. Eftersom jag är fotointresserad så är det just dom med vackra bilder som tilltalar mig mest. Bilder att vila ögonen på är något jag behöver för att fungera som människa. Matkoma, Nu kokar jag & I huvudet på Elvaelva? Alla tre är helt fantastiska på sitt sätt. Det ska inte vara lätt och det är det inte heller! Jag hade velat ha dom alla tre högst upp!

Så, klicka här och lämna din röst.
Puss!
3 Kommentarer till “MATBLOGGSPRISET 2013”

 1. Träningsglädje skriver:

  det är något särskilt med er matbloggare. ni är så duktiga på mer än mat. det är en fröjd att följa er!

 2. Men Helena, du är ju världens goding!
  Jag har också nominerat nu.
  Jag valde en blogg med de mest fantastiska (mat)bilder,
  poetiska, uttrycksfulla och med ett konstnärligt djup.
  En blogg där fotografen precis har plåtat klart till en kokbok,
  är en fena på att skriva underfundiga uppdateringar på fb
  och är en jäkel på bildkomposition.

  Känner du henne ;-)
  /pöss .

Lämna en kommentar
Din kommentar