I BRIST PÅ ORK BLIR JAG KNÄPP

Jag har lyckats gå och bli sjuk. Förkylningssymptomen bara väller fram. Svullen i näsa och svalg, feber, öm i kroppen och trött. Jag har haft roligare dagar, helt klart. Jag orkar ingenting, jag ligger bara i sängen och ynkar. Sover jag inte så ynkar jag ännu mer. Nu på kvällen har jag lyckats hålla mig något sånär uppe men det är knappt. Jag skulle gjort kul goda saker med passionsfrukter idag men icke, det blev dumma saker istället.  Dom skulle blinka i otakt men det blir inte alltid som man tänkt sig och man kan inte alltid få som man vill men man kan alltid lära sig något nytt oavsett om man är sjuk eller inte.

Nu är energin snudd på slut, jag ska använda den sista till en skål med glass (klicka på länken). Godnatt!


8 svar till ”I BRIST PÅ ORK BLIR JAG KNÄPP”

 1. Mycket söta passioner, även om du inte fick som du ville med blinkandet…

  Hoppas du kryar på dej!

 2. Krya på dig!

 3. Vilken underbart söt bild! Och vad fin ny design du har fått till också.

  Usch, att vara sjuk är inte kul. Krya på dig!

 4. Krya på dig!

 5. Usch stackare, KRYA på dig snabbt!
  Fast jag måste säga att du är väldigt kreativ även som sjuk, älskar dina ”knäppa” passionsfrukter ;)

 6. Oj vad trist du får krya på dig så får vi hålla ut tills passionsfrukterna får sig en omgång ;)

  Kram F

 7. Usch din stackare. Jag har också gått och blivit förkyld. Hostar hela nätterna som man knappt får sova. Sen har yngsta sonen haft hög feber hela dan och ynkat än värre än mig. Det gör i varje fall över det är enda trösten. Passionsfrukterna var ju hur söta som helst. ser ut som små troll.
  Krya på dig

 8. Hejsan! Delta gärna i min tävling där du kan vinna länkningar och smycken ifran Guldfynd by Kenza! http://fahlgrenanna.blogg.se/2011/november/tavling.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.