FRUKOSTJUICE. BLODAPELSIN. APELSIN. MANGO.

Här duggar uppdateringarna glest. Det enda jag kan skylla på är att jag på nåt sätt har lyckats med att prioritera mig själv, mitt liv och det som kommer med det. Det har varit bra dagar (nästan två veckor) att bara släppa allt och inte känna några som helst måsten. Det har varit välbehövligt både fysiskt och psykiskt och absolut något som jag ska komma ihåg att göra oftare.

De senaste tre dagarna har jag tillbringat i sängen tillsammans med böcker och det har varit helt fantastiskt avkopplande. Visst, jag får skylla på den där envetna balanssjukdomen (och böckerna om Mr Grey. Dom som jag vägrade att läsa men som ändå hamnade i mitt hem. Jag är helt tagen. På tre dagar har jag läst ut dom. Sorg.  Jag trodde att det skulle vara böcker som bara var porriga, sliskiga och perversa men det var raka motsatsen, visst, lite (mycket) porr är det men det är inte hela grejen. Kärlek, sorg, ensamhet, tillit….det var allt som jag inte hade förväntat mig. Fint!) som sett till att jag varit tvungen att ligga där men ändå har det fått mig att slappna av. Nacken är inte längre stel och hård som betong, huvudet och käkarna värker inte lika mycket. Som sagt, detta behövde jag!

Nåväl, nog om dravel och till något annat gott, böckerna skulle jag kunna prata om i en evighet. Ni har väl skaffat er en juicepress/råsaftscentrifug? Om inte, gör det bara och när ni ändå är igång glöm inte att köpa blodapelsiner. Dom sjunger på sista versen men är det inte försent. Dom är saftiga, söta och alldeles underbara nu. Pressa ett gäng tillsammans med ett par apelsiner och en mango. Vips så finns det är juice som sent ska glömmas!

Jag vill önska er en fin fredag och hoppas att solens varma strålar värmer er på den väg ni går. Ta hand om dig!

 


8 svar till ”FRUKOSTJUICE. BLODAPELSIN. APELSIN. MANGO.”

 1. Mmm ja blodapelsiner är goda. Njutbara.
  Mr Grey har besökt även detta hem..nja kapitelvis var det lite för mycket sex, lite för ofta..eller är det bara lite avundsjuka som smyger sig in ;O)
  Ha en fin fredag och helg , klokt av dig att ta hand om dig.
  Kram

 2. Åh vilka härliga bilder! :)

 3. Picture pefect, I really love your photos – even though I don’t understand the text, they perfectly convey the message :)
  All the best from London,
  Anne

 4. Mmmmm mango. Nice shots. Love the wood texture with the stamp.

 5. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

 6. Vilke bra idé jag har fått en sån där fruktmaskin men den behöver verkligen användas mer! Härliga bilder som vanligt.

 7. Samantha

  Åh vad härligt! Så sugen jag blev på kombon apelsin/mango!
  Kram

 8. Visst visst… Skyll på att du var tvungen att ligga i sängen. Med Mr Grey… ;-) Håller med dig om böckerna. De är så mycket mer än porr.
  Jag har länge funderat på att införskaffa en råsaftcentrifug, men inte kommit till skott. Dags nu alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.