FAST I GLASSTRÄSKET.

GLASSIGT

Idag har frysen rensats på glass. Jag har bönat och bett om att de här hemma ska hjälpa mig för jag får inte längre plats med ens en liten bytta i frysen. Så kan jag ju inte ha det när hela hjärnan är full med olika smaker och varianter att prova.

Recept på de olika kommer i små enskilda inlägg. Känns enklast att dela upp dom så att de är lättare att finna under fliken recept. (den behöver uppdateras en smula. Skräpning!)

Ha en fin kväll. Här står vi i startgroparna att släcka ner dvs dra ner gardinerna och knoppa. Vi försöker vara kvällsmänniskor men jag vet inte vem det är som vi försöker lura. Det är ju så gôtt att sôva!


Ett svar till ”FAST I GLASSTRÄSKET.”

  1. Åh, vad jag vill ha receptet på dammsugarglass ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.