ENKELT, ENKLARE, ENKLAST

Vill du tillbringa tiden med gästerna istället för att laga mat? Köp ett gäng pizzor med olika fyllningar, slice them up och sätt er till bords och ät. I måndags när vi fick besök så var klockan redan så mycket in på kvällen och jag hade inget förberett så hade jag ingen som helst lust att ställa mig i köket och trixa med grytor och recept så vi tog det enkla och faktiskt det enda rätta. Vi stannade till på den lokala pizzerian. Perfekt! Alla blev mätta och alla fick lika mycket tid att umgås.

Om man har tid att förbereda så tycker jag att man ska göra glassen som är på den andra bilden. En jordgubbsglass  med krossad vit choklad. Det blir inte så mycket godare än det.  Det är helt sant!

Snart är det dags för sista Harry Potter. Någon tupplur har jag inte tagit men Mats har sagt att det ska vara lite mer fart i den sista filmen så jag får helt enkelt tro på honom och hoppas på det bästa! Ska ni se Harry på bio eller gör ni som vi gör oftast, väntar på att den ska komma ut på DVD?

 

 
7 Kommentarer till “ENKELT, ENKLARE, ENKLAST”

  1. Ruth skriver:

    What a good idea! I’m loving your new blog too!

  2. Emma skriver:

    Vet inte om jag sagt det, men din nya blogg är jättefin! :) Och vilken bra idé med pizzorna :) Det ska jag styra upp med vännerna.

  3. Hanna skriver:

    My god, vad den glassen låter god!!

  4. Love the photos, such a nice moment, and so delicious

Lämna en kommentar
Din kommentar