CALENDER FOR A CAUSE – UTLOTTNING

En kalender. 12 månader. 12 spelare. Borås basket!

Jag ger nu er läsare möjlighet att vinna en kalender, en kalender med alla dom otroligt duktiga spelare som får mig att må så fantastiskt bra. Bilderna är tagna av Christian Johansson, som för övrigt skjuter av en hel del sköna bilder. 6 stycken lottas ut.  Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar från giltig e-postadress så är du med i utlottningen.

Just HIV och AIDS-forskningen är något som ligger mig varmt om hjärtat då jag har levt nära inpå sjukdomen. Min egen mamma blev HIV-smittad 1992. En sjukdom som man lätt känner ”det händer aldrig mig!”. Nu hände det inte mig direkt men som anhörig drabbas man på något sätt ändå. Fördomarna finns där trots att man inte själv är smittad. Mamma, min guardian angel, du gjorde mig till den jag är idag och trots allt så har du gjort mer än vad du någonsin kan föreställa dig, det gör ont i mig att insikten kommer för sent. Hoppas att du har det bra där du befinner dig. Jag förstod inte vad jag hade innan jag förlorade dig. Jag älskar dig!

Noaks Ark finns till för både hivpositiva och anhöriga och dom behöver all hjälp dom kan få. Kalendern är ett underbart initiativ som jag hoppas att fler tar efter.

” Kalendern innehåller tolv porträtt av Borås Baskets spelare i bar överkropp. Bilden på Chris Mc-Knight, som pryder omslaget, är inspirerad av en bild Christian Johansson hade sett på NBA-stjärnan LeBron James.

– Naket och sårbart var intrycket vi var ute efter. Det är trots allt en utsatt grupp människor som vi försöker stödja, säger Christian Johansson.

Bilderna togs under en eftermiddag på ett gym i Borås.
– Spelarna var rätt så positiva, men en del var lite obekväma. De yngre killarna är inte lika biffiga och stora. Sen kommer Chris McKnight in med tatueringar och muskler… Jag visade honom bilden på LeBron James och Chris var inte svår att övertala. Men vi försökte hitta positioner där alla kände sig bekväma, säger Christian Johansson med ett skratt.”

Utlottningen pågår till onsdag 21/12, en bättre julklapp kan du inte få! Det är min gåva till dig. Hjälp mig att sprida.

Vill du själv köpa en kalender så säg till så ska jag se vad jag kan göra för att lösa det!

 


18 svar till ”CALENDER FOR A CAUSE – UTLOTTNING”

 1. Åh, den här kalendern skulle allt hänga bra vid min arbetsplats!

 2. Vilka underbara, underbara bilder som du tar!!! Bilderna med maträtterna kan man nästan smaka, hahahah! Jag är ingen fotograf, men jag lär mig hela tiden och med en galen man som handlar nya kameralinser stup i kvarten så lär jag mig lite varje dag. I förrgår kom lins nummer 11… Och jag tillägger mannen är INTE fotograf!!! skrattar

  Kraaam och hoppas att du har det mysigt nu i jultider!!!

 3. Håller tummarna! :)

 4. Åh, det är en fantastisk idé. Vi gjorde en kalender på mitt jobb till förmån för Gröna Bandet, också fint. Hoppas på jultur med utlottningen. :)

 5. Alexandra Eriksson

  Hej jag vill gärna vara med i din utlottning

  kram Alexandra
  stjarna_93@hotmail.com

 6. Helena, dina ord om din mamma går rakt in i min själ och mitt hjärta. Precis så känner jag, även om vi har olika bakgrund med våra mödrar, tack! Men dom vet, det är jag säker på…
  Kram/Anki

 7. Åh, jag är gärna med!

 8. Sofia Pettersson

  Vill ha !!! Håller tummarna för mig själv-:)

 9. […] can win a calendar for a cause at my wife’s blog, please visit her and participate. All you have to do is post a comment and provide a valid e-mail […]

 10. I wish you the very best in your work fighting HIV/Aids. Best wishes to you,

  Sharon

 11. […] Glöm inte utlottningen några inlägg längre ner i bloggen. Klicka här för att komma till inlägget! […]

 12. Håller alla tummarna. Annars köper jag nog en om den inte är för dyr. Trevlig julhelg till er

 13. Men jag trodde ju att det var DU som hade plåtat, Helena! Är det inte det?

 14. Jag vill så klart mer än gärna låta min vägg prydas av en sådan fin almanacka! Jag vill vara med i utlottningen. Kram Anna

  1. That’s cleared my thhoguts. Thanks for contributing.

 15. A-men….ja skäms som inte scrollade tillräckligt.Jo, jag vill gärna vinna kalendern, går till behjärtansvärt ändamål.Många tror att HIV är nästan på väg att försvinna, då så lite skrivs om det.Detta är därför viktigt initiativ !

 16. Vilken kalender, vilka bilder och så en viktig sak!
  Jag är gärna med i utlottningen :)

 17. […] and don’t forget the chance to win your own copy of the fine calender at http://www.helenaljunggren.com! Just write a comment to register your email […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.