ENKELT, ENKLARE, ENKLAST

Vill du tillbringa tiden med gästerna istället för att laga mat? Köp ett gäng pizzor med olika fyllningar, slice them up och sätt er till bords och ät. I måndags när vi fick besök så var klockan redan så mycket in på kvällen och jag hade inget förberett så hade jag ingen som helst lust att ställa mig i köket och trixa med grytor och recept så vi tog det enkla och faktiskt det enda rätta. Vi stannade till på den lokala pizzerian. Perfekt! Alla blev mätta och alla fick lika mycket tid att umgås.

Om man har tid att förbereda så tycker jag att man ska göra glassen som är på den andra bilden. En jordgubbsglass  med krossad vit choklad. Det blir inte så mycket godare än det.  Det är helt sant!

Snart är det dags för sista Harry Potter. Någon tupplur har jag inte tagit men Mats har sagt att det ska vara lite mer fart i den sista filmen så jag får helt enkelt tro på honom och hoppas på det bästa! Ska ni se Harry på bio eller gör ni som vi gör oftast, väntar på att den ska komma ut på DVD?

 

 


7 svar till ”ENKELT, ENKLARE, ENKLAST”

 1. What a good idea! I’m loving your new blog too!

  1. Helena

   Thank you! :D

 2. Vet inte om jag sagt det, men din nya blogg är jättefin! :) Och vilken bra idé med pizzorna :) Det ska jag styra upp med vännerna.

  1. Helena

   Tack snälla. Alltid kul att höra :)

 3. My god, vad den glassen låter god!!

 4. Love the photos, such a nice moment, and so delicious

  1. Helena

   Thank you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.