VINN BILJETTER TILL FÖRSTA KVARTSFINALEN

Nu mina vänner går vi en bit ifrån mat och fotografering och lägger istället fokus på min tredje passion här i livet, nämligen basket! Denna ljuvliga sport med gnisslande skor!

Slutspelet står för dörren och första kvartsfinalen för Borås basket går av stapeln nästa torsdag, 22 mars, och motståndarna är Uppsala basket. Det kan bli några tuffa matcher och naturligtvis måste vi stötta Borås basket genom att ta plats på läktaren och heja oss fördärvade.

Jag har fått äran att lotta ut två biljetter till en vinnare som får ta med sig en vän och bege sig till Boråshallen för att se på när vårt otroligt härliga Borås basket ska ta sig an Uppsala.

Oavsett om du är en tok som oss och åker 90 mil tur och retur för att se en match eller om du bor i närheten så tycker jag absolut att du ska ta chansen och vara med i utlottningen. Borås spelar så otroligt snygg basket att alla människor förtjänar att se dom spela!
Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att lämna en kommentar ”Get ready to bounce”  här från giltig e-postadress och på onsdag, 21 mars runt lunchtid, så dras det en lycklig vinnare som får vara med alla andra på läktaren.

Hjälp gärna till att sprida utlottningen på Facebook. Ju fler som är med desto roligare! Klicka bara på facebook-ikonen här under och utlottningen sprids för vinden och fler får chansen. Att dela med sig är kul!

Lycka till!
15 Kommentarer till “VINN BILJETTER TILL FÖRSTA KVARTSFINALEN”

 1. Pia Wolfram skriver:

  Get ready to bounce!

 2. Björn Friberg skriver:

  get ready to bounce!

 3. Agneta Karlsson skriver:

  Get ready to bounce.

 4. LissenTo skriver:

  Jag hejar på Dragons

  För övrigt, vilka fina bilder du tar, verkligen :-)

  Ha en fin helg. // Lissen

 5. Henrik Andersson skriver:

  Get ready to bounce

 6. Johanna skriver:

  Get ready to bounce!

 7. Micke Nilsson skriver:

  Get ready to bounce!

 8. Malin skriver:

  Get ready to bounce!

 9. Annie skriver:

  Get ready to bounce

 10. susanne skriver:

  Get ready to bounce!

 11. Lillis skriver:

  Get ready to bounce!:))

 12. […] Glöm inte utlottningen – knappt två dagar kvar. Det är väl klart att du vill gå på basket?! Just det inlägget har delats nåt enorm. Aldrig har det delats så många gånger från mig. 116 gånger! WOW! Oavsett om du vill ha biljetter eller inte så vill jag tacka för den fina hjälpen att ge Borås basket den reklamen som dom förtjänar. Tack! […]

 13. Therese Karlsson skriver:

  Get ready to bounce!

 14. Anna skriver:

  Get ready to bounce!

 15. Jenny skriver:

  Get ready to bounce!

Lämna en kommentar
Din kommentar