VARM CHOKLAD MED EXTRA ALLT.

VARM CHOKLAD

Godmorgon. Nu är tiden här då själen och kroppen behöver varm choklad. Tidigare idag när jag drog upp rullgardinerna och såg frostig gräsmatta, isiga fönster och frusna träd blev jag svinkall direkt, trots att sängen och dess täcke och kuddar var behagligt varma. Jag brukar inte frysa och jag brukar rent av må bra av den här tiden då hösten blir något kallare men nånting har hänt. Bra mår jag men fryser – SOM IS!

Det är helt legitimt att njuta i sig ett sådant här stort glas med choklad och extra allt. Gör det bara och fredagen kommer bli alldeles strålande. Choklad, grädde, marshmallows och pudrad kakao.

Ha en fin dag.
Puss.
3 Kommentarer till “VARM CHOKLAD MED EXTRA ALLT.”

  1. I det här hushållet går det kopiösa mängder hemmakokt chai (ingefära, kardemumma, kryddnejlika & kanel + kondenserad mjölk) för att klara fredagen, i brist på choklad. Det fungerar minst lika bra, må jag säga.

  2. Hanna skriver:

    mums.
    Ha en toppen helg.
    kram
    Hanna

Lämna en kommentar
Din kommentar