TITTA HON ÄTER IGEN. I MORGON.

Jag har börjat friskna till. Äntligen! Febern är borta men hosta och snuva hänger kvar, som sig bör. Den lär väl sitta i fram till midsommar eller nåt i den stilen men jag ska inte hänga läpp. Det är som det är, jag orkar i alla fall vara uppe och sysselsätta mig själv. Smaklökarna verkar fortfarande vara bedövade dock. Jag testade att locka dom med musslor till lunch men det gick sådär, tyvärr. Det är bättre men inte helt bra så musslorna får gotta sig tills i morgon, då ska det nog vara ordning på fortet igen. Moules marinières är det absolut godaste jag vet så att ha smaklökarna i ordning är mer viktigt än någonsin.

Mer om det i morgon.
Idag. En ljuvlig vinterdag och jag tog med mig mina älskade jycklare ut på sjön. Frisk!
Svea, lyckligaste rottweilern, kunde inte få nog av alla uppborrade pimpelhål. Varenda ett skulle hon trycka ner trynet i. Hon ville väl inte vara sämre antar jag men sämst var hon för ingen fisk kom med upp. Man kan tycka vad man vill om vår Svea men hon är nog den absolut vackraste rottweiler jag sett och hon är, hör och häpna, grym på att lyssna och hon är makalöst rolig. En helskön donna på alla sätt utom vid NEJ!. Då fungerar hon inte riktigt som det är tänkt men man kan ju inte vara bra på allt.

Hjördis, vårt rara fluff från helvetet, en fin samojed som lyssnar lika mycket som en rostig spik. Jag misstänker att det beror på fluffet för med så mycket fluff på kroppen måste de ju betyda att det även sitter en och annan tuss på insidan. Då blir det inte lätt att höra. Det förstår ju vem som helst.

Nåväl. Matblogg, det blir det i morgon igen. Då SKA det smaka!
6 Kommentarer till “TITTA HON ÄTER IGEN. I MORGON.”

 1. Hanna skriver:

  Ha en fin kväll!
  Kram
  Hanna

 2. Bia skriver:

  Vilka lyckliga jyckar!

 3. Frida skriver:

  Det har jag från säkraste källa (Nalle Puh) att fluff i öronen är en vanlig orsak till att man inte hör ;-)

 4. Linda skriver:

  Vilket underbart foto på två vackra, lyckliga hundar!

 5. Johanna skriver:

  Vilka underbara bilder du har här på sidan..
  Och vilka goa vovvar! Härligt hur lyckliga och busiga de kan bli av lite snö och kyla. Min lilla gynnare här hemma fullkomligt älskar snö och för att inte tala om is :)

 6. rian skriver:

  vad söta hundar du har där .. :) Fin avskiljning!

Lämna en kommentar
Din kommentar