SABLA, ÄLSKADE MÖRKER.

Jag skulle bakat paj. Jag skulle fotograferat min äppelsylt. Jag skulle. Jag skulle ha gjort så mycket men jag hann inte. Mörkret hann före.
En morgon och förmiddag med täta anfall sätter sina spår så jag har mest legat i sängen och glott antingen i taket eller i telefonen spelandes Wordfeud. von Skräphög är namnet för den som är intresserad.

Eftersom mörkret kom så blev det inga bilder. Pajdegen ligger kvar i kylen och sylten står jämte och trängs. Trots att jag har en kamera som fungerar i väldigt mörka förhållanden så tycker jag inte att det blir bra alls och låter därför bli. Photoshop fungerar alltid däremot och istället för en ny bild på sylten så blir det en gammal bild på något helt annat nämligen en av väggarna i vårt kök. Väldigt distraherande bild men när blicken har slutat att flacka och då också stabiliserats så ska ni kunna tyda ett recept och tillvägagångssätt på en väldigt god sylt. Se till att inte mosa för hårt. Sylten ska vara bitig. Punkt!


11 svar till ”SABLA, ÄLSKADE MÖRKER.”

 1. Hej!
  Tipsar dig om en liten tävling hos Tack för maten,mamma !!

  Hälsar
  Annika

 2. haha jag läste sylten skall vara bitchig haha…Det är nog dags att skaffa glasögon men nu undrar jag ju hur bitchig sylt smakar??

 3. Ja det där är ett elände att fotografera till bloggen nu när det är så mörkt ute! Blir inte lika bra med blixt.

 4. Pure art!

 5. Himla snyggt ju :)

 6. Mörkret är verkligen ett dilemma när det kommer till fotografering!

 7. Jag känner igen mig i mörkerproblematiken. Numera försöker jag laga och fota mestadels på helgerna och så får jag provlaga en massa galna recept i mörkret under vardagarna.

 8. Oj så fint det där är!!
  Nu blev jag sugen på att göra en liknande vägg med recept på chilisylt *klurar*

  Ha en bra helg

 9. Älskar dina foton och smyger omkring här och läser om ditt liv. Jag har lagt till dig på WF hoppas det är okej :)

  Kram

  1. Tack snälla! Klart att det är okej, kul att spela :D

 10. […] Pajdegen som legat i kylen och väntat på ljuset ska äntligen få bli till. Smaksättningen är den som syns på bilden. Jag har ingen aning om resultatet, det återstår att se lite senare idag om det över huvudtaget blir ätbart. Fast, hur fel kan det bli? Paj – gott. Blåbär – Gott! Fikon – GOTT! Det finns inte ens på kartan att det kan bli knasigt. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.