RISBRÄCK HAR ALDRIG SMAKAT BÄTTRE

I år skippar vi risbräck och går rakt på rispuckar istället, inte sant? Hur låter det inte med mörk choklad och chili eller mörk choklad och lime? Dynggott! Enkelt så att det förslår och tjusigt blir det. Lägg hela rispuckar i en skål eller dela dom lite slarvigt. Det är helt och hållet en smaksak. Mindre bitar brukar allt som oftast betyda att det är helt tillåtet att äta mer så BRYT.

Jag testade lite olika smaksättningar idag och såklart blev den som jag endast gjorde en av den godaste. Limezest. Majgåwd vad gott det var! Jag tuggade så min nygjorda piercing i läppen höll på att flyga ut. Det ska tydligen vara smärtsamt att göra dumheter. Piercingen är förövrigt inte någon begynnande 40-årskris utan en helt normal handling av en 34-årig människa som har mycket att ta igen. Simple as that! Jag har gått ut hårt!

Från piercing till polkagris. Snyggaste övergången?! Polkagris är jul. Jättemycket jul faktiskt och när den serveras tillsammans med choklad kan det aldrig bli fel. Så rispuck med polka. Gör det!

Sist med inte minst. Chili, i detta fallet en chiliexpolsion! Det blir starkt men välsmakande! Saltet i explosionen gör det hela till en fullträff!

Köp hem osaltade riskakor, mörk choklad (INTE tråkig blockchoklad) minst 70%, chili, polka, lime och annat som ni vill testa och sätt igång. Smält chokladen i vattenbad, doppa riskakorna och lägg dom på ett bakplåtspapper. Strö över valfri garnityr, låt det stelna. Hitta nu din favorit!

Rispuck!


14 svar till ”RISBRÄCK HAR ALDRIG SMAKAT BÄTTRE”

 1. Men vilken cool ide, om man nu kan kalla de här för coolt? Jorå det kan man/jag!
  Detta ska provas i mitt kök, var så säker!

  Jag skulle så gärna vilja ha en piercing i tungan?? Jag är 46 måste ju hinna innan man
  blir 50 ha ha ha….undrar vad jag ska försöka hinna innan jag blir 60?
  Varje gång jag ser någon som har en tung piercing tycker jag att det är såååå förbaskat snyggt!!

  Kram Eva

 2. Tack för tipset på chokladpuckarna, detta ska testas.
  Kram mamma C

 3. Gnyyyy!
  Älskar Polkagriskar! Jag missbrukar Chili Explotion. Stön!
  Noterat i minnesbanken
  BTW så är det supergott att sprinkla lite chili explotion över Rocky Road!

 4. Nu dog jag nästan dreggel-döden tror jag.

 5. Vilka justa puckar ;)! Kul idé de ser ju supersmarriga ut och enkelt, kanonbra!

 6. Ja, det här är väl det enda sättet att göra riskakor ätliga – att dränka de i choklad. Och polkagrisar. Och chili och lime.
  Fast ännu bättre smakar choklad, polkagrisar, chili och lime utan riskakor.

 7. Jag bara ääälskar sådana enkla godisar. Känns som det går att variera i oäääändlighet! Imorrn ska jag köpa riskakor!

 8. Mums, mums, mums!!

 9. Åh, vilken bra godis!! Riktigt fina också , du är så himla duktig på att fota så snyggt! :)

 10. Kul idé! Ser gott ut! Kramar Kicki

 11. Ååh, jag älskar att droppa in på din blogg mellanåt och kika på alla dina fina foton som jag verkligen kan sitta och titta på om och om igen!..

 12. Härligt bra och enkelt tips. Perfekt att testa olika smaksättningar också :)
  Tack för supertips

 13. Kul idé. Värt att prova någon gång. Trevlig andra advent!

 14. […] Risbräck […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.