MÅNDAGSKÄRLEK.

Det är så ohyggligt grått här ute på landet. Dagar som denna behövs det färg och det ger jag er i form av en länkning till en fantastisk blogg med underbara bilder med tillhörande recept och text. Det är precis sånt här som jag mår bra av och min förhoppning är att jag med länken även kan få någon annan som behöver lite uppmuntran och därmed bli gladare i själen.

I shot the Chef är helt på engelska och är det så att du har lite problem med att förstå det språket så säger jag grattis. Använd Google translate och du kommer få dig ett gott skratt på köpet. Översättningarna kan ibland halta en smula för mycket men vad gör väl det när det kan få en att dra på smilbanden.

Nu är det hög tid att komma på vad vi ska äta till middag här i det Ljunggrenska hemmet. Vi ser lika frågande ut bägge två på frågan om vad det ska bli till middag. Ett vardagsproblem som kan vara svårt nog att lösa.

Vad serveras på er tallrik en dag som denna?

 


6 svar till ”MÅNDAGSKÄRLEK.”

 1. Vegolasagne på champinjoner, spenat och ricotta. Så vi slipper undra imorgon igen vad vi ska hitta på – då finns det rester :)

 2. Ha en fin vecka!
  Kram
  Hanna

 3. Jag är lika frågande inför min middag…
  Mackor dyker upp i huvudet, men det känns inte riktigt hundra om man så säger…

 4. Kul tips, det ska vi kolla in.
  Här låg det fisk med massor av citron och en couscousröra till det på tallrikarna.

 5. Igår blev det en god vegetariskt pasta med bl.a. pesto, plommontomat, pinjenötter och lite vitlök i. Riktigt gott blev det!

 6. Tack för en bra länk! Jättefin sida ju. Precis som din :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.