LÄNKKÄRLEK EN LÖRDAGKVÄLL

 

Jag har funnit en ny, läcker blog som jag känner att jag måste dela med mig av. Underbara bilder på mycket av det goda som finns i livet. Inte bara mat utan även livet i sig. Som ni nog vet vid det här laget så är bilder min stora passion. Jag kan drömma mig bort i timmar. Som jag sagt så många gånger innan så behöver inte en bild vara tekniskt korrekt för att vara ljuvlig och den behöver inte heller vara knivskarp för att vara perfekt. Det enda som behövs är att bilden har DET. Jag vet aldrig vad det är eller hur det ser ut, det enda jag vet att bilden ”känns”. Det finns bilder som jag ger mig gåshud utan att jag på något sätt kan förklara varför. Den har bara det där som stimulerar hela mig.

För att komma till bloggen så är det bara att klicka på bilden, klicka här eller kopiera URL och klistra in själv. Du gör som du vill. Det är det fina med allting. Den fria viljan!

 

 

 


7 svar till ”LÄNKKÄRLEK EN LÖRDAGKVÄLL”

 1. Sv: Så bra tyckte jag inte att den var faktiskt, men det blir lätt så när alla säger att en film är såå bra och när man själv ska se den och den inte är så bra som man förväntat sig, är det lätt att bli besviken :)

 2. Åhhhh tack för tipset inget fel på din fina blogg iheller kram en förkyld bloggerska i Hjo Sofia

 3. Det är fantastiskt så många skickliga fotografer man kan hitta bland bloggare.

  Fast ibland har jag sett att relationen mellan fotot och den skrivna texten bli lite fel. Det gäller framför allt när fotona blir så stora på bildskärmen att det känns som om man får ”maten kastad i ansiktet:) ”

 4. Vilken fin blogg du har!!!

  1. Tack snälla!

 5. Dina bilder är helt fantastiska! Hälsar en som tar bilder till bloggen med mobilkameran ;-)

  1. Tack snälla du! Bilder tagna med en mobilkamera behöver aldrig vara sämre. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.