JORDGUBBAR OCH AVOCADO


Jordgubbar och avocado på samma sked är överraskande gott och absolut något som alla måste våga prova. Det är riktigt ljuvt med den lena avocadon och dom friska, lite syrliga gubbarna. Tillsammans med mango, ananas och några droppar hallon balsamico utgjorde det något som fick mig att njuta ordentligt i solen. Njuta av det ätbara är något som jag haft en smula svårt med sista tiden.  Jag har sedan cirka två veckor tillbaka lite svårt med aptiten och jag vill liksom inte riktigt äta något, jag har inte haft någon matlust alls kan man säga. Jag har kikat in i kylen många gånger om dagarna, hummat och sen bara stängt, tagit ett glas vatten gått ifrån köket och lagt tiden på något annat. Mycket märkligt för i hela mitt liv har jag varit avundsjuk på andra som tappat matlusten för en/än den ena en/än det andra. Så har jag aldrig fungerat alls utan jag har alltid varit hungrig alt. sugen.

Äta måste man ju och eftersom jag föredrar kall sju gånger av tio mat så blev detta alldeles toppen. Jag fick i mig något och det smakade alldeles fantastiskt gott. Friskt, fräscht och svalt. Perfekt!

När jag tänker återfå min aptit, det har jag ingen aning om men tills dess så duger detta alldeles alla tiders!

Hysta med en kula glass också vettja, det kan aldrig vara fel.

mango
ananas
jordgubbar
avocado

Skär allt i valfri form och blanda samman. Droppa över lite hallon balsamico och riv över lite citronmeliss. Njut! 


8 svar till ”JORDGUBBAR OCH AVOCADO”

  1. Fantastiskt vackert och läskande!

  2. det såg fantastiskt gott ut!

  3. Har aldrig testat avocado och jordgubbar men det ser jättegott ut. Men det låter inget bra att hoppa över maten, hoppas du kommer på andra tankar snart :-)

  4. Åh, så gott! Och som vanligt, vilka bilder!!!

  5. Vilken förträfflig sallad och så tjusiga bilder. Under min graviditets tre först månader var jag konstant illamående och hade ingen matlust över huvud taget. Inte bra för en som driver en matblogg och har mat som sin största hobby. Livet kändes väldigt grått helt plötsligt. Sakta men säkert kom matlusten tillbaks vilket jag är oerhört glad för.
    Hoppas att även din aptit snart kommer tillbaks och tills dess så får du leva på denna finfina sallad. :)

  6. Jahaja, det var något nytt det, låter faktiskt inte helt fel alls!

  7. Ja tack, vill ha! =)

  8. Åh, så vackert! Hoppas din aptit dyker upp snart igen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.