I BRIST PÅ GRÖNGRÄS FÅR KIWI HJÄLPA TILL.

Jag saknar vår och värme och jag är i stargroparna att bli sjuk så lite grönska och c-vitamin gör mig enbart gott. Syrligt så det drar i munnen men ack vad gott. För att få det redan goda ännu godare så mixa gärna i några isbitar. Inte för många utan bara så att det blir lite ”krisp”. Kanske 3-4 stycken bara. Det är bra för baciller och feber. Jag lovar!

Vill man ha det lenare så är det bara att mixa i lite vaniljyoghurt, då blir det mer en smoothie och det riktigt syrliga från lime döljs en smula. En smaksak helt enkelt. Allt efter form och humör. Idag är kräver formen och humöret c-vitaminboost. Jag vill verkligen inte bli liggande med massa feber och allt annat som man oftast får med på köpet. Tyvärr bådar det inte gott då halsen börjat värka, hostan göra ont och temperaturen stiga.

1 låda kiwi
4 lime
2 passionfrukt 

Gröp ur passionsfrukten och lägg i en råsaftscentrifug tillsammans med kiwi och lime. Mixa i is om så önskas.  

 

 


6 svar till ”I BRIST PÅ GRÖNGRÄS FÅR KIWI HJÄLPA TILL.”

  1. Beautiful…. I will try it. Thank you so much dear Helena, I hope you feel better now. With my love, nia

  2. Mm.. älskar kiwi. Älskar även skåpet!!

  3. Näj, inte bli sjuk nu!! Bort med baciller o virus och krya på dig!! Hoppas du vaknar len o fin som yoghurt imorgonbitti istället! Love, love!!

  4. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

  5. […] bra start på dagen kräver sin juice. Det här är en variant med kiwi, lime och passionsfrukt. Vill man göra den som en smoothie är det bara att skicka i lite vaniljyoghurt. Gott, syrligt och […]

  6. […] Några fler varianter: […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.