HOPPSAN!

Några centimeter mindre. Att tappa vikt is da shit!
För första gången har jag fått se vilken enorm skillnad det är, det skulle krävas ett par gamla byxor från tiden då jag var som störst. Helt sjukt! Naturligtvis känner jag att jag blivit mindre men jag tycker mig inte se det. Nu gör jag det!

Jag var emot att spara kläder från en tid som jag inte mådde toppen utan har valt att sälja eller slänga allt gammalt junk. Trodde jag! Idag gjorde jag en rensning i garderoben igen och där låg dessa gamla godingar, 4-manstältet. Galet! Jag ska aldrig slänga dom, aldrig! Jag har kommit drygt halva vägen så jag måste ställa mig bakom samma par byxor om några månader (kanske runt juletid) igen, då jag förhoppningsvis har ”kommit i mål” . Som sagt – Galet!
10 Kommentarer till “HOPPSAN!”

 1. nia skriver:

  This is wonderful dear Helena, congratulations… It is time for a new clothes now :) last year I lost weight and it was so nice so good for me… but during summer I took them again and I need to lose again… Blessing and Happiness, with my love, nia

 2. Hanna skriver:

  Du är helt j-vla grym! Grattis!

 3. Pernilla skriver:

  Wow, jag är imponerad!!! Jättebra jobbat!!!

 4. Katarina skriver:

  Duktigt av dig!!

 5. Jessica skriver:

  Woow!! Snyggt jobbat. Nu fick jag mer inspiration att själv kämpa vidare med träning etc. :)

 6. Lottzy skriver:

  Bra jobbat där!

 7. Sofia skriver:

  Wow vilken underbar bild heja heja måste kännas fantastiskt! kram Sofia

 8. Ibland vill ödet något helt annat och det kan man väl säga att så var fallet denna gången. Vilken sanslös skillnad och så attans synd om du inte hade fått uppleva den på detta viset, en sån inspiration!

 9. Anna skriver:

  Fantastiskt! Härlig bild :) Kram på dig/Anna

Lämna en kommentar
Din kommentar