HEMMA. HÄR PASSAR JAG ALLRA BÄST.

 

Att få komma hem till landet, skogen, grusvägarna, gödseldoften, alla djuren och nöten Svea är oslagbart. Äntligen är jag hemma igen från Sophiahemmet i Stockholm och operationen är i backspegeln. Nu är det gjort och jag gissar att det är nu det riktigt roliga börjar. Jag är öm och svullen men det är kanske inte så konstigt men allt känns så mycket bättre nu när jag får duscha och sedan lägga mig i EGEN säng. I dryga veckan ska jag bara hålla mig till flytande kost och då lär nog receptet dugga lite fjuttigt men snart så blir det som vanligt igen. Massa gott, nytt tänk och alldeles, alldeles underbart.

Jag är helt överväldigad av alla glada tillrop och lycka till. Jag har inte velat säga tack innan eftersom jag är lite skrockfull men nu när jag återigen sitter här hemma så tackar jag er alla från botten av mitt hjärta. Ni är helt underbara, glöm aldrig det!  TACK!
6 Kommentarer till “HEMMA. HÄR PASSAR JAG ALLRA BÄST.”

 1. Kristina skriver:

  Du är värd alla heja rop, eftersom du är så modig. Lycka till nu/ kram

 2. Camilla K S skriver:

  Härligt att du är hemma igen, och att du mår bra!

  Min man opererades också i Stockholm, fast på Aleriskliniken på Sabbatsbergs sjukhus.
  Kram

 3. Ann skriver:

  Lycka till!!

 4. Jocke skriver:

  Vi i Nittorp är glada att det har gått bra och att ni är tillbaks i den gödseldoftande lantluften där Mats kan höra ”älgarna skita bakom en björk”

  /Jocke, Mirja och dom små

 5. Frida skriver:

  Vad härligt att allt gått bra! Har följt dina uppdateringar med spänning! Stor kram till dig.

 6. Visst är det skönt att få komma hem igen, till egen säng, dusch och dofterna som känns igen och som är trygghet!

Lämna en kommentar
Din kommentar