FÄRGGLADA GLÄDJEGUMMOR

Är dom inte ljuvliga? Mina färgglada små ”gummor” i vinterskrud. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag kunde inte låta bli, ville inte slita mig. Dom förtjänar ett alldeles eget inlägg. Dom hör troligtvis vintern till men det är på tok för mycket kärlek inblandat. Jag menar, jag ställer ju inte in maken i tvättstugan för att han har shorts på sig i januari?En alldeles korrekt jämförelse. Tycker jag.

Det finns två till i butiken som gärna får flytta med, jag suger just nu på den karamellen. Det där var en lögn för det finns ingen karamell utan jag försöker intala han den där som kanske förtjänar att stå i tvättstugan i januari endast iklädd shorts. Jag vill få honom att förstå att jag BEHÖVER dom andra två också. För att överleva. Faktiskt.

Jag är kär! 


5 svar till ”FÄRGGLADA GLÄDJEGUMMOR”

 1. ljuvliga
  var har du hittat dessa skönheter?

  1. Javisst är dom underbara. Jag köpte dom i vår lilla inredningsbutik. Dom har utförsäljning här i byn .

 2. Ha ha… Underbara! Men lova att när du ställer maken i shorts i tvättstugan mitt i vintern att han får ett eget inlägg :-)

 3. Ha en fin helg.
  Kram
  Hanna

 4. Åh, trodde du hade hittat dessa ljuvligheter i någon affär på nätet… vill också ha förstår du:) Tycker inte du ska lyssna på ett eventuellt nej från maken, lyssna på ett ja från oss andra istället!
  /Anki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.