DELAT INTRESSE DUBBEL GLÄDJE


Att få dela sitt största intresse med någon man tycker mycket om är en lyx och något som gläder mig något enorm. Att han dessutom tänker utanför den berömda boxen gör det om möjligt ännu roligare. Som i morse när han kom farande in i köket och skulle koka ägg för att han skulle fotografera snödroppar. Jag blir inte ens förvånad längre. Den hjärnan är så komplex att det får en rubiks kub att blekna i jämförelse. Han är mycket intressant min man. På alla sätt!

Nåväl, att fota snödroppar ur ett kokt ägg är väl inget konstigt. Starta kameran bara och se hur konsten växer fram.

Att tänka utanför boxen är inte illa alls men glöm inte att även tänka innanför kanten också. Tänker man på båda sidor kan man komma väldigt långt. Och med det sagt – trevlig söndag på er!

Puss


7 svar till ”DELAT INTRESSE DUBBEL GLÄDJE”

 1. Ja, varför inte!!! snyggt det där!!
  Trevlilg söndag på dig med!!

 2. Snyggt.
  kram
  Hanna

 3. Kaksmulan

  Såå vackert!!! Det lönar sig att tänka utanför boxen ;)

 4. Sant. Jag tänkte först ”är det ett ägg? näää.” Jag måste kanske vidga mina vyer och tänka lite utanför boxen :)

 5. För att tala från en kocks perspektiv så kan jag säga bara GÖTT! Från min fotografiska sida kan jag säga GÖTT också!!
  Keep up!

  http://www.zayaphotography.com

 6. Såg din kommentar på vår blogg: http://matpafotbollsvagen.blogspot.se/ om vår god kalvfilé förra helgen. Nu är jag inne på lite tema veckor. Så denna gångna veckan har vi bara ätit vegetariskt!! Nästa vecka blir tema fisk. De innebär att det blir två veckor utan kött, spännande utmaning.
  Du har en fantastisk fin blogg, bilderna är otroligt bra. Det är alltid roligt att titta på andras matbloggar och få inspiration. Och din är en sådan.

 7. Åh vad kul att ha ett gemensamt intresse! Min sambo vet knappt hur man håller i en kamera, han brukar ändock ta initiativ till fotorundor ut i naturen som gör mig jätteglad. Han myser väl lite av lugnet medan jag fastnar i min kamera. =)
  Förresten, vad härligt med snödroppar! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.