VITLÖKSBAGUETTER

vitlöksbaguett

Det här enligt Jan Hedhs recept på manitoba creampåsen. Väldigt enkelt och väldigt gott. Jag kan tydligen inte få för mycket av vitlök och manitoba är faktiskt det enda jag bakar bröd med. Det misslyckas typ aldrig!

På grund av lite förändringar i familjen och livet i stort så kommer bloggen inte att innehålla så mycket mat dom närmsta veckorna men jag hoppas att jag kommer att vara tillbaka i fullt blås fram till sommaren. Tills dess blir det troligtvis lite upprepningar och annat krafs som kanske kan vara intressant för någon och totalt ointressant för någon annan. Jag hoppas att du har överseende och vill stanna kvar här hos mig ändå. Inte min mening att vara kryptisk men jag vill bara upplysa om varför det duggar en hel del glesare med det ätbara.

Ta hand om dig. I sommar rockar vi hårt igen!
4 Kommentarer till “VITLÖKSBAGUETTER”

 1. Sofia skriver:

  Åh vitlöksbröd, det är så gott att jag nästan kan leva på enbart det!

 2. Juta skriver:

  Jag kikar in med jämna mellanrum och det tänker jag fortsätta med. Jag tycker om ditt sätt att skriva, dina bilder och ditt matprat. Ha det bra och så ses vi igen!

 3. Frida skriver:

  Håller helt med Juta! Du tar fantastiskt fina bilder och jag älskar att vissa recept är lite ”höftade”. Det går absolut inte någon nöd på oss då vi har otroligt mycket smaskigt att titta på i ditt arkiv så länge!
  Önskar dig all lycka!

 4. Nette skriver:

  Fantastiska bilder! :) Kram på dig…

Lämna en kommentar
Din kommentar