VINNARE AV FRIBILJETTER

Grattis Henrik Andersson! Ta med dig själv och en vän och bege dig till Boråshallen i morgon!
Jag kontaktar dig via mail och berättar hur du får dina biljetter.

Tack alla för att ni var med!


2 svar till ”VINNARE AV FRIBILJETTER”

  1. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

  2. Birgitta

    Hej Helena,

    Tack för alla dina vackra bilder och för dina ord som du ger oss från din själ. Nu är jag ledsen, vill om jag vågar, berätta för någon att jag är alkoholist, men jag vet inte vem jag skall prata med. Känner mig så ensam. Det är så förnedrande för ens liv att jag dricker. Är jag ensam, jag vet inte? Har jag vågåt erkänna att jag är alkoholist. Det är så svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.