PULLED PORK & MAJSDIP

pulled pork & majsdip

Pulled pork. Det nya svarta. Överallt tycker jag mig läsa om det. Det finns nog lika många varianter som det finns människor. En del vill ha den rökig och torr, andra vill ha den söt och klibbig. Mig personligen får det gärna finnas ett mellanting. Den här är gjord på enklast möjliga sätt i en Crock-pot (det sköter sig alltså helt själv i många många timmar) med grytbitar av fläsk, lök, chili, tomatpuré och en liten gnutta vatten. 8 timmar fick den gå tills jag kände mig nöjd. Toppen!

Till hela härligheten har jag gjort en majsdip som ser ut att vara fisk och äggsås med tomater. Nu är det inte det utan det här är något som passar perfekt till. Med sin milda och söta smak gör den hela lunchen komplett. Servera med fördel de inlagda morötterna som jag skrev om i förra inlägget. Smaklig spis!

Pulled pork
fläskkött
lök
chili
somatpuré
kebabkrydda
salt & peppar
en skvätt vatten

låt gå i en crock-pot eller i en gryta i ugnen på 80 grader i 8 timmar.

Majsdip

1 burk avrunnen majs
1 chili
baldpersilja i den mängd som du önskar
1 msk creme fraiche
tomatklyftor

Kör allt utom tomaterna i en matberedare. Blanda i tomat.


4 svar till ”PULLED PORK & MAJSDIP”

  1. Dina bilder är några av de finaste jag sett! Complimenti!

  2. gud va gott det såg ut :)

  3. Håller med :)

  4. Grymt snygga bilder. Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.