PASTA. PESTO. KANTARELL. SPARRIS.

pasta pesto

 

Vad ska vi ha till middag? Samma tråkiga fråga varje dag. Ett ännu tråkigare svar – Jag vet inte!

En titt i kyl och frys gav ju inte någon inspiration precis. Tomt och trist. Skafferiet var lika innehållslöst. Det enda som fångade min uppmärksamhet var de gula små rackarna, dvs kantarellerna, som pappan min lämnade över i fredags. Jag kunde lätt ha ätit bara dom, smörstekta med salt men kände att något mer matigt var nog på sin plats.

Pasta, något som alltid fungerar fick det bli. Problemet var bara att det enda som fanns var lasagneplattor. Okej då, jag bröt dom lite sådär slarvigt och kokade dom färdiga. Silade av vattnet och slängde in en sked pesto. Fixade sparrisen och blandade samman med kantarellerna.

Vi fick bli mätta idag också och det krävdes ingen större ansträngning.  Tack för maten!


3 svar till ”PASTA. PESTO. KANTARELL. SPARRIS.”

  1. Jag som inte ens är speciellt förtjust i svamp tycker att det där ser alldeles fantastiskt gott ut!

    1. Helena

      Tack! Jag är inte heller mycket för svamp förutom de gula kantarellerna då :)

  2. KANTARELLER – vilken lyx!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.