ATT VIKA SIG

jordgubbe

Nu ger jag upp. Min högst ofrivilliga vila är över för denna gången. Fyra veckor var det jag klarade. Det har varit svårt men eftersom jag varit i en situation där jag inte har velat utsätta mig för några som helst frestelser så har jag varit tvungen. Nu skiter jag i det och låter mig igen frestas. Jag får helt enkelt bita ihop och visa att jag har den där karaktären som jag vet finns! (jag går på strikt diet sen 3,5 vecka tillbaka och därför är min kyl och frys helt tom med undantag för senap, ketchup och rapsolja – typ)

Jordgubbar, det var dom som fick mig på fall. Jag köpte dom för att få nånting sött och gott att tugga på medan mannen min valde nånting helt annat snaskigt att smäcka i sig. OBS! Det får han gärna göra, det här gäller mig och inte honom. Han hjälper mig på så många andra sätt.

Nåväl, tanken var att jag skulle börja fotografera och blogga igen runt midsommar men som synes så blir det inte så. Jag fixar inte att vara utan min allra bästa vän – kameran. Den är ju lite av min livlina, min ångestmedicin. Jag har insett att jag utan den inte fungerar som jag ska. Jag är vresig, trött och tjurig på allt och alla. Det skriker i öronen och huvudet! Sån vill jag inte vara så då var det bara att plocka fram den igen. Det var så längesen att jag glömt var jag lagt den när jag i morse fick upp ångan men efter lite fundering så slog det mig var jag hade gömt den rackaren.

Nu kör vi, eller i alla fall jag!

Puss

 


13 svar till ”ATT VIKA SIG”

 1. Kameran är definitivt terapi för mig. Och när det kommer till kylen ekar vår ännu mer tomt. När den beslutade sig för att gå sönder på påskafton lyckades vi rädda matolja, vichyvatten, ketchup och en burk jalapeños…

 2. Lustigt, jag skulle precis skriva till dig för att säga att det är trist utan dina uppdateringar här på bloggen… och så har den kommit igång igen! Fint att du är tillbaka. :)

 3. Underbar bild! Har saknat dina fina bilder :)

 4. Åååå så roligt att du är tillbaka.
  Jag har saknat dina texter och dina bilder.

  Kram

  1. Helena

   Tack snälla! Kramar!

 5. Har verkligen saknat din blogg! Jag älskar den :D Även om du inte uppdaterar så ofta nu så kan man ju alltid gå bak i arkivet och inspireras av gamla inlägg :)

  1. Helena

   Tack snälla!

 6. Hittade hit idag – vilken fantastiskt vacker blogg!
  Hoppas att du mår bra och berättar mer om hälsan och dieten om du vill.

  1. Helena

   Tack snälla för din kommentar! Det värmer ända in i hjärteroten!

 7. pssst hur gick det med malagetan?

  1. Helena

   Åhå, just ja!!
   Jag har provat det men helt glömt av att berätta. Jag misstänker att jag var för feg, det var gott men nästa gång måste jag få till lite mer drag :D Återkommer!

 8. Hej, Jag bruka kolla på din blogg, den är jätte snygg, stilren, professionell. hejar på dig :D

 9. Att nästan inte kunna/vilja eller få äta någonting är verkligen sjukt jobbigt. Oavsett anledning. Hoppas att du mår bra iallafall. Underbar blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.