ÄPPELRECEPT MED KESO.

äpple

När jag ställde frågan om någon ville dela med sig av sitt absolut bästa äppelrecept så nappade Min lilla kokvrå och skickade in ett frukostrecept med keso, stekt äpple med russin och honungDet är kul med helt nya recept och ett nytt tänk. Det här är något som jag troligtvis aldrig hade kommit på själv. Kanske mest för att keso inte är någon storfavorit (med undantag för min bror som har smeknamnet Keso) om det inte är så att den är blandad med vaniljyoghurt. Nu har jag upptäckt att keso även är gott med stekta äpplen.

Tanken är ju att detta ska vara till frukost men eftersom jag i princip lever på kaffe fram till 12 så får det här agera min lunch. Helt perfekt. Tack för maten, Min lilla kokvrå.

Fredag och jag har aldrig längtat så tills klockan blir 17 och mannen har kommit hem och vi kan ta kväll. En välbehövlig helg för oss båda. Vi har ingenting planerat och det ska bli så fantastiskt skönt att bara vara. Ha en fin fredag med allt vad det innebär – även om den innefattar tacos och Idol.

Puss.


3 svar till ”ÄPPELRECEPT MED KESO.”

  1. Men, vad kul :) och som alltid fina, stämningsfulla bilder. Nu kan jag förse även detta recept med bild, en riktig proffsbild, till skillnad till mina andra väldigt amatörmässiga foton.
    Det här var riktigt kul :D StortTack!

    1. Kul att du tycker det var roligt. Det uppskattas. :)

  2. Hej
    Tyckte både recept och bild var så spännande och fint att jag delat ut det på Kesos facebooksida. Hoppas ni gillar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.