VILKEN TYP AV FOTOGRAF ÄR DU?


Själv så är jag lite av alla förutom jazz hands. Sådär har det nog aldrig sett ut när jag hållit i en kamera. Eller? Tja, kanske. The peek-a-boo är nog mest nött.


7 svar till ”VILKEN TYP AV FOTOGRAF ÄR DU?”

  1. En salig blandning mellan the risktaker, hipster och rock concert haha! Vilken är du?
    Måste bara säga att det här inlägget va klockrent!

  2. Jag tror jag är en blandning av ”Peek-a-boo”, ”Risk taker” & ”Okey-dokey”. :D

  3. Helt klart peek-a-boo :D

  4. Ha ha… Så bra!

  5. […] en bra bild på Helena Ljunggrens blogg, en bild som illustrerar olika fotograftyper. Gå in och titta här för att se vilken fotograf du är. När ni ändå besöker hennes blogg så passa på att njuta av fler av hennes inspirerande bilder, […]

  6. Mums så gott det såg ut! Har hittat hit på nytt, hade glömt bort vad din blogg hette men hittade hit tack vare att jag fick ett mail från dig sist jag lämnade en kommentar. Ibland är det bra att rensa inkorgen. :)

  7. Åh jag är en klar hipster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.