VAR ALLTID PÅ DIN VAKT

Everybody lies! Tänk på det och glöm det aldrig. Vissa har staken att erkänna det, andra inte. Somliga gör det för att skydda någon eller sig själv andra gör det för att få bekräftelse. Jag är tämligen trött på bekräftelselögner. Ska man ljuga så förutsätter jag att man har sina hjärnceller i schack och håller sig till samma ”sanning”. Det kan lätt bli en smula pinsamt annars. Så är det faktiskt. Patetiskt!

Jag fortsätter att ligga i bingen med min feber. Funderingar är mitt enda sällskap. Det är först nu, 17.20,som jag klivit upp för dagen.
Nu ska jag äta hamburgare som egentligen skulle varit musslor. Vilken tur för mig att det smakar likasamma – ingenting.

ps. vattenstämplen i bilden är inget som jag på något sätt är stolt över. Jag är kisskass på att klona bort och min honung vill/kan/orkar inte hjälpa mig. Man kan se att jag åtminstone har påbörjat. ds.


6 svar till ”VAR ALLTID PÅ DIN VAKT”

 1. Nej, jag fattar inte heller. Vad är poängen med att säga (eller göra) saker som man inte menar? Säg som det är, så får personen som tar emot det välja vad han eller hon ska göra med informationen. Skylla ifrån sig på en massa andra saker gång på gång blir så jäkla genomskinligt tillslut. Isch.

 2. Så fin du är! NU fick jag upp bilden, det var först ”error”… O krya på dig!!
  Kram

 3. eller är det systeryster…. Nu blev jag osäkert, ni är lika som blåbär!

 4. Dina bilder är som poesi. Tydligt formspråk och sinnlig skärpa. Heja!

 5. Det är faktiskt så att ärlighet varar längst!
  Stackars dig som är sjuk :-( Hoppas du kryar på dig snart.

  Som vanligt , urläckra foton. Du är superduktig!
  Kram kram

 6. this is a nice behind the scenes look at how you arrive at getting your photos.. nice shot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.