MITT BLAND MATEN – VAD HÄNDER OCH FÖTTER?

 

Efter en rensning av bilderna i telefonen så börjar jag på riktigt tro att jag är knäpp. Jag avskyr mina egna fötter och vill helst gömma dom för hela världen. Detta blir dock lite svårt eftersom jag står stadigt på jorden i mina förtitreor. Dom är inte lättast att gömma. Trots detta så hittar jag bilder på fötter, storlek förtitre, och skor i alla dess former. Vad vill jag egentligen med bilderna? Minnas att jag en gång har varit på språng, att jag äger skor? Väldigt unikt.


3 svar till ”MITT BLAND MATEN – VAD HÄNDER OCH FÖTTER?”

  1. Jag gillar verkligen de svarta skonra uppe till höger.
    Ha en fin måndagskväll. Kram
    Hanna

  2. … för att man ska kunna göra ett snyggt collage av något man hatar, just för att man ska inse att det kanske inte är så farligt ändå, trots allt ;) Terapi! (jag gjorde ett på min näsa, inte alls lika snyggt som ditt collage, men ändå ;) )

    1. Så är det ju naturligtvis :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.