MIN ENDA DRÖM. NÄSTAN.

Jag har två drömmar som jag någon gång hoppas och tror kommer slå in. I alla fall en av dom. Den största och första drömmen är att inte längre vara ofrivilligt barnlösa (utredning pågår) och den andra drömmen är det som syns på bilderna (från pinterest). Ett hem i betong, råa skavda väggar. Stora fönster som är vackert slitna. Betongpelare som sträcker sig högt upp till taket. Stora öppna ytor, få rum. Ett enda stort rörigt och härligt liv. Där bor jag. Enkelt. Rått. Avskalat.

Vissa dagar handlar det inte bara om mat och matfotografering. Ibland seglar jag iväg till de här drömmarnas land och vill stanna där länge, eller ännu bättre, aldrig släppa taget. Någonsin.


5 svar till ”MIN ENDA DRÖM. NÄSTAN.”

  1. Så vackert! Hoppas och håller tummarna i er utredning! Kramar

  2. Håller tummarna för båda dina drömmar. Och, dessa bilder.. Dör.

  3. […] men små steg är också steg. En liten uppdatering för den som är intresserad. Jag skrev häromdagen om ofrivillig barnlöshet. Provsvaren från fertilitetsutredningen (jag har även gjort undersökning) på oss båda har […]

  4. I am in awe of those images and the home you would like to build.

    When you put your wishes out into the universe, it listens. Keeping putting it out there

  5. Hi, I am Chester Pereti is an entrepreneur and engineer from Canada. The article is great, Thank you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.