MIDSOMMARAFTON


Hoppas att ni hade en ljuvlig gårdag med allt vad det innebar och hoppas att ni slapp regnet. Det gjorde inte vi, vi åkte från vårt Gällstad där det var uppehåll och lite mulet till Olofsbo är himlen var helt öppen. Det öste ner i princip hela dagen men vad gör väl det när man är med fina vänner. Så trots regn vill jag nog ändå påstå att dagen blev precis som jag önskade. God mat tillsammans ljuva människor. Jag somnade ohyggligt skönt när jag i natt vid 02 la huvudet på kudden. Under kudden fanns där inga sju sorters blommor för jag har lyckan att drömprinsen ligger jämte i sängen varje natt.

Tack för dagen!

Foto: Mats Ljunggren 


7 svar till ”MIDSOMMARAFTON”

 1. Tack, det var en mycket trevlig dag vi hade och solen sken fram till eftermiddagen… sen kom regnet. God mat i gott sällskap är verkligen toppen. Önskar dig en fortsatt fin midsommarhelg!

 2. så fina bilder.
  Kram
  Hanna

 3. ”Lång utdragen och väldigt förnöjsam suck och ett ååååh…” Ungefär så kan jag väl beskriva känsla och ljud när jag ser illustrationen till detta inlägg. Suck så fantastiskt. Visst är det underbart med kära vänner och framför allt prinsen som redan ligger på kudden bredvid så man slipper traska runt och plocka gräs bland fästingar och annat otyg :-)

  Fortsatt trevlig helg!

 4. Vilka ljuvliga bilder!

 5. Vilka bilder, det ser ut som en mary poppins på stranden, på väg mot nya äventyr. Kanske väntar hon på en båt, kanske är det en emigrant som längtar hem igen… Så många tankar som kan ta fart av bara en bild, du har verkligen lyckats (än en gång)

 6. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

 7. Han e ju lika duktig som du, den där Mats :) Jättefina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.