LUNCH I VINTERTID

Varför göra det svårt för sig? Köp en burk med färdig soppa eller var ambitiös och gör egen, häll ner i en termos och bege dig ut i vintervädret. Det finns inget som smakar så gott och som värmer händerna så skönt när kylan biter sönder fingrarna.

Även om vintern inte på något sätt har kommit upp i samma kaliber som förra med kyla och mängder av snö i flera månader så är jag så evinnerligt trött på det. Jag vill vara varm (inte av feber), jag vill ha sol, jag vill ha grönt gräs och jag vill slippa tända i kaminen vareviga dag bara för att ens klara av att sätta fötterna på golvet. Det är inge roligt längre! Varje årstid har sin charm sägs det – Nja, jag vet inte det jag! Det här är inte på något sätt charmigt. Hur jag överlevde förra vintern är för mig ett mysterium.

Med det gnället återgår jag till bingen och försöker mig på konststycket att kurera mig. Jag hade hoppats på att det hade dragit sig tillbaka under natten men tydligen så bestämde det sig för att bryta ut ordentligt så idag är alvedonen och nässprayen  mina bästa vänner. För att göra dagen ännu bättre så vaknade jag i tron om att det idag var fredag. Icke! It´s going to be a looong day!

Godmorgon. Godnatt.


6 svar till ”LUNCH I VINTERTID”

 1. åh nej jag gillar snön :) trots att det är kallt, trots att man ser ut som en korv varje gång man ska gå ut bara för alla kläder så gillar jag det. Det är mysigt :)

 2. Jag kommer ihåg när jag var yngre och vi hade vår picknick på vintern på isen. Då tyckte jag det var mysigt! Nu är det över tre år sedan jag upplevt en ordentlig vinter!

 3. lol, ja .. inte fredag ​​ännu .. det finns fortfarande en dag att gå ..

  Det är trevligt att ha en kopp varm soppa när det är kallt .. nice shot!

 4. Hej Helena, vilken vacker blogg du har. Inte ofta jag stannar när jag surrar i cyberspace, men hela din blogg utstrålar något som gör mig glad. Du är så nära själva livet och har en talang att berätta om det, både med ord och bild. I Love iT! Nu läser jag också mental träning på hobby -basis. Människor har alltid varit min stora passion. Jag betrakta och och lyssna hur länge som helst. Jag har även en bakgrund som har gjort att jag kanske har utvecklat en sjätte sinne för ”vackra och äkta människor”. Varje gång jag känner det i mitt innersta – blir jag glad.

  Jag och min vän Lo planerar att göra en ”cookieaction” nu i Alla hjärtans dag tider =)
  Skulle vara kul om du ville hänga på! Att baka – det kan man göra på så många olika sätt. Själv har jag bland annat lidit av sockerberoende och har nu med glans lämnat det efter mig (trodde inte att det var möjligt) … men allt har med psyke att göra – och mår man bra, släpper till slut resten av symptomen. För mig är det super viktigt att ta hand om varandra. Därför gör vi detta. Lyftar fram det osynliga …

  Kika in på vår blogg så får du veta mer.

  Hur skulle dina cookies och historien se ut?

  Allt gott!

 5. What a brilliant portrait! I like how engrossed he is in his work, you really captured the spirit of the moment. The red and brown tones in your photos are absolutely beautiful too.

 6. Ser riktigt mysigt ut. Gillar den fina bilden på en totalt fokuserad kille. Härliga färger. Hoppas du mår bättre snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.