KÄRLEK I EN OST.

brie

Om man vill få mig på bra humör så dukar man upp med ost och kex. Det finns inget som får mitt humör att vända från depp till lycka som det. En krämig och len brie eller en salt, gräddig ädelost kan göra underverk.

Ostbricka. Vad tycker du om det? Vad är ett måste på din ostbricka?


4 svar till ”KÄRLEK I EN OST.”

 1. Brieost, chevréost, och gärna västerbottensost att hyvla. Det är alltid sjukt gott att toppa med olika marmelader, mamma köpte en jättegod päronmarmelad som passade perfekt till chevrén. Jag tycker bäst om salta kex och till är äppelcider det bästa jag vet.

 2. Åh Helena, dina bilder är så vackra! Jag kikar in här med jämna mellanrum men kommenterar inte alltid! Men du tar så fantastiska matbilder och jag blir så inspirerad!
  Grattis till ditt fina pris!
  //hälsningar Victoria

 3. Du är så fantastiskt talangfull.
  Jag måste slå ett slag för Brie de Meaux, sist åt jag Falbygdens variant på denna och jag rekommenderar den varmt. Ärligt talat en av de bästa ostar jag smakat. Någonsin. Så förbannat god när den legat framme ett tag och nästan runnit ut på tallriken! Annars är jag ett stort fan av ädelostar av alla dess slag. :)
  Ha det gott!

 4. Love it! Älskar tryffelbrie, chevré och färskostar. Men jag är dålig på att testa nya ostsorter, måste våga mer där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.