DEAR SANTA, MY MAN!

 

Jag är troligtvis Tomtens värsta mardröm då min önskelista år efter år gapar tom. Det är samma visa varje år då frågan kommer, vad tusan vill jag ha? Visst, jag vill ha mycket. Herregud vad mycket jag vill ha men vem kan liksom köpa det? Ska man vara rimlig i sina önskningar eller ska man gå fullständigt bananas?

Hur som helst. Tolix-stolar, väldigt viktigt att de är babyblå, skulle få mig att dansa på borden en bra tid framöver. Om man kan förälska sig dvs. falla pladask och ibland även dregla för en möbel så är det just Tolix. Snyggare finns inte. De är verkligen jag. Slitet, gammalt och nött på precis rätt ställen.

Likaså är det med Pip studio, älskade porslin och tapet, hade jag fått skulle jag haft ett helt hem inrett i enbart just det. Tyvärr är det så, i detta fallet, att jag delar mitt hem med någon och denna någon tycker att det räcker med att inreda köksskåpen med Pip. Så, det är numera mitt mission. Min samling behöver drygas ut och mina muggar, fat och skålar behöver sällskap av ett gäng tallrikar, även där viktigt att de är babyblå.

När vi ändå är inne på babyblå, som nog de flesta har förstått är den ljuvaste färgen jag vet, så blir jag inte jättebesviken om det står en Audi Q7 på garageuppfarten om knappa två veckor. Babyblå!

Tack på förhand!


4 svar till ”DEAR SANTA, MY MAN!”

 1. Ida [fotograferat]

  Lycka till! :)

 2. fina! jag skulle vilja ha 2 sådana pallar, helst en i superrosa och en röd. eller orange. eller lila.

 3. Hej Helena!
  Hittade till din blogg via svenssonsmakaren.blogspot.com och skulle vilja komma i kontakt med dig.

  Hittar inga kontaktuppgifter här på sidan så det fick bli en kommentar helt enkelt!

  Vi på Vilmas söker kontakt med bloggar (gärna som innehåller mat) just nu och om du är intresserad av att få en extra julklapp i postlådan i år så får du gärna maila mig!

  Mvh. Johanna Hjulström

 4. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.