CITRONGRÄS

citrongräs

Ibland slänger jag med saker i min kundvagn som jag inte vet vad jag ska göra med. Jag tänker enbart ”ah, kan gå att fota”. Här är det citrongräs som på något sätt fått följa med mig hem, helt utan någon som helst tanke. Vad kan man egentligen göra med citrongräs? Hela google är fullt med tips och recept men jag skulle vilja veta vad just DU gör med citrongräs? Är det gott? Smakar det mycket?

Tacksam för allt!
5 Kommentarer till “CITRONGRÄS”

 1. Elin skriver:

  Jag använder det i wok, ger jättegod smak. Dock så har jag hackat och torkat citrongräs vilket inte är så superpraktiskt, det är ganska hårt och inte så roligt att bita i. Så jag använder det mindre än jag skulle vilja. Men sådana hela bitar verkar mycket bättre, ger smak men går att fiska upp innan man serverar :)

 2. Åh jag älskar citrongräs!
  Det är jättegott att göra äppelmarmelad med citrongräs, eller koka en citron- och citrongrässyrup som du blandar ut med kolsyrat vatten för att få den godaste citronläsken.

  Ha det fint!

  /Ulrica

 3. […] här fick bli premiären med citrongräs. En enkel gräddig sås att ha på kaka, glass eller bara på en sked. Smaken av citrongräset är […]

Lämna en kommentar
Din kommentar