ATT TA TILLFÄLLET I AKT.

Jag har väldigt svårt att ta chansen när den är mitt framför snoken på mig. Jag blir loj och fattar liksom inte vad det är som händer. I lördags var ett sådant tillfälle. Jag träffade fantastiska människor och det serverades ljuvligheter på min tallrik som jag aldrig har vågat drömma om. Gorgonzola, musslor, ren och VIN. Allt är alltså sådant som jag INTE äter eller dricker. Hädanefter ska jag aldrig någonsin uttrycka något så fånigt i hela mitt liv. Det är så barnsligt att jag finner inga ord.

Maten var vacker, SÅ vacker och chansen att få skjuta av fina bilder bara hängde i luften men tar jag fram kameran? Åhnä, den låter jag ligga kvar i väskan och göra absolut ingen nytta. Det blir liksom tilt i min lilla skalle.

Nåväl, en bild blir det och den räcker. Den tar mig tillbaka till förra lördagen då jag hade trevligare än vad jag haft på mycket länge. Sofija som stod för maten, Fredrik för det som serverades i glasen (du anar inte vad du gjort med mig. Jag ska aldrig mer vara ”vinlös”!), Tina, Kinna, Veronica och Maria. Ni är hela högen mina stora idoler på matbloggshimmlen och jag var nog en smula star strucked därför låg kameran där den gjorde.

Tack för en kväll som jag sent kommer att glömma! Mats tackar ödmjukast för efterrätt och kaffe!

Bilder och recept på det som serverades finns att skåda här I huvudet på ElvaElva (den ljuvaste av bloggar!) och Who Cut the Cheeze?


5 svar till ”ATT TA TILLFÄLLET I AKT.”

 1. Efterrätt tackar man ju sällan nej till. :)

 2. Men ibland kanske man måste njuta i stunden snarare än att spara stunden på bild för att njuta senare!
  Själv stod jag häromdagen om fotade dessertdelen av ett buffébord i Egypten och personalen stirrade och log lite brytt åt mig.
  Bloggare som dokumentarar mat verkar inte vara lika vanligt där nere :)

  Trevlig helg!

 3. Ha en bra kväll.
  Kram
  Hanna

 4. Haha, ja, det blir ju lätt så. Tack för att du delade med dig av dina/era fantastiska historier. Lövvjö!

 5. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.